stamboomgids

AEZEL - Zoeken naar personen

Titel
AEZEL - Zoeken naar personen

Beschrijving
Talloze vrijwilligers uit de hele provincie Limburg hebben de afgelopen jaren vele miljoenen genealogische, geografische basisbestanden, verhalen en collecties ingevoerd in de database van de website https://AEZEL.eu (sinds oktober 2020 in de lucht). De originele bronnen zijn beschikbaar gesteld door archieven en heemkundeverenigingen. Stichting LGGI coördineert het platform.
AEZEL is daardoor een belangrijke kennisbron voor genealogische en geografische historische data in Limburg en ook door de provincie Limburg aangewezen als knooppunt voor genealogische en kadastrale informatie.
De database bevat niet alleen alle gegevens uit de genealogische site AlleLimburgers (die op termijn uit de lucht gaat), maar ook nagenoeg alle kadastrale registers en minuutplans uit 1832-1840 zijn digitaal toegankelijk incl. scans van de originele bronnen. Aan het toevoegen van de meer recente kadastrale informatie en ook bevolkingsregisters wordt gewerkt.
AEZEL is uniek omdat al deze gegevens in één database staan. Hierdoo

Website adres

Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 628 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 0 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, bent u de eerste? De gemiddelde waardering is een 0,0 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Er zijn nog geen gebruikers die deze website een recensie hebben gegeven. Bent u de eerste die een recensie geeft?


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie

Profiel afbeelding