stamboomgids

West-Brabants Archief

Titel
West-Brabants Archief

Beschrijving
Het West-Brabants Archief is een gemeenschappelijke regeling die per 1 juli 2016 is ontstaan door de samenvoeging van de archiefdienst van Bergen op Zoom (inclusief Steenbergen en Woensdrecht) , het gemeentearchief Roosendaal en het Regionaal Archief West-Brabant (RAWB). Het RAWB bestond tot 1 juli uit de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Zundert en het waterschap Brabantse Delta. Het waterschap neemt aan het nieuwe West-Brabants Archief niet deel. Vanwege de samenvoeging van de drie diensten is gekozen voor een nieuwe naam: het West-Brabants Archief.Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 5551 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 26 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan is er 1 gemotiveerd (zie de recensie hieronder). De gemiddelde waardering is een 7,4 (op een schaal van 10). Er zijn 10 gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 9 (uit 10)!

Wanneer je toevallig op zoek bent naar personen die in vroeger tijden in dit deel van Brabant geleefd hebben is er in dit archief veel te vinden. Het bijzondere vind ik echter dat je digitaal door kunt linken naar de originele DTB-registers en vanachter je buro fotootjes kunt nemen uit deze oude boeken. Dit zal naar ik aanneem de toekomst worden voor heel Nederland, maar ik heb het in die vorm verder nog weinig gezien.
M.A.Stolk - 26 september 2008


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie