stamboomgids

West-Brabant

Titel
West-Brabant

Beschrijving
Genealogische database met daaraan gekoppeld ingescande registers Burgerlijke Stand en DTB's van de vm. gemeenten Etten-Leur, Fijnaart en Heijningen, Hoeven, Klundert, Oud en Nieuw Gastel, Oudenbosch, Rijsbergen, Willemstad, Zevenbergen en Zundert.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 5488 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 26 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan is er 1 gemotiveerd (zie de recensie hieronder). De gemiddelde waardering is een 7,4 (op een schaal van 10). Er zijn 10 gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 9 (uit 10)!

Wanneer je toevallig op zoek bent naar personen die in vroeger tijden in dit deel van Brabant geleefd hebben is er in dit archief veel te vinden. Het bijzondere vind ik echter dat je digitaal door kunt linken naar de originele DTB-registers en vanachter je buro fotootjes kunt nemen uit deze oude boeken. Dit zal naar ik aanneem de toekomst worden voor heel Nederland, maar ik heb het in die vorm verder nog weinig gezien.
M.A.Stolk - 26 september 2008


   U mag een website maar één keer een recensie geven.