stamboomgids

Familie Keijzer

Titel
Familie Keijzer

Beschrijving
Een genealogische publicatie door Arie Keijzer met gegevens over onder andere de families Van 't Hul, Keijzer, Dillen, Stijf, Veenstra, Van Pijkeren, Keizer, Boom en Kragt.

Bij het verwerken merkte ik dat heel veel bewoners van de erven op het Kampereiland met elkaar verwant zijn door afstamming of door huwelijk. Daarom ben ik de laatste tijd steeds meer bezig om alle boeren van het Kampereiland toe te voegen aan mijn overzicht. Ook de erven die ze bewoonden worden er aan toegevoegd.

De personen in mijn bestand komen voor het grootste deel uit een gebied dat als een halve maan om Kampen ligt. Van Vollenhove in het Noorden, via Genemuiden, Zwollerkerspel, Hattem, Heerde, Wezep, Oldebroek, Elburg tot Doornspijk en Nunspeet toe, plus het hele gebied westelijk van deze lijn.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 156 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 0 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, bent u de eerste? De gemiddelde waardering is een 0,0 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Er zijn nog geen gebruikers die deze website een recensie hebben gegeven. Bent u de eerste die een recensie geeft?


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie

Profiel afbeelding