stamboomgids

Genealogie Spin

Titel
Genealogie Spin

Beschrijving
In deze genealogische beschrijving staan de nakomelingen van Albert Hendriks en Roelofje Jans centraal. In 1762 stichtten zij een gezin in Zuidveen, een dorp nabij Steenwijk dat zijn ontstaan dankt aan de turfafgravingen die er al vanaf de 14de eeuw plaatsvonden.
Het is het verhaal van een eenvoudige familie van landarbeiders, boerenknechten, dienstmeiden en eenvoudige werklieden. Hardwerkende mensen die weinig ontwikkeld waren en in tamelijk armoedige omstandigheden leefden. Het dunbevolkte, landelijke grensgebied van Overijssel, Drenthe en Friesland was hun leef- en werkomgeving.
Veel voorkomende namen in deze genealogie: Spin, Orsel, Oosterhof, Mulder, Munsterman, Spitse, Piest, Schokker, Damhuis, Sloot, Gerrits, Akse, Lepping.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 166 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 0 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, bent u de eerste? De gemiddelde waardering is een 0,0 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Er zijn nog geen gebruikers die deze website een recensie hebben gegeven. Bent u de eerste die een recensie geeft?


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie

Profiel afbeelding