stamboomgids

De Bruijn in vier dimensies

Titel
De Bruijn in vier dimensies

Beschrijving
db4d-genealogie een genealogie-pagina van een familie De Bruijn. De voorouders van deze De Bruijn tak komen voornamelijk uit Zuid-Holland, zoals uit Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, het Westland en 's-Gravenhage. De familie-takken van mijn grootouders (Heessels, Kranendonk en Tijsmans) zijn ook vergaand gevolgd, evenals van mijn echtgenote Ute (Hömberger, Eisenbach, Jeschke en Eichel) uit Duitsland.

Bij deze genealogie zijn zowel de takken gevolgd naar voorouders (dimensie 1) als naar afstammelingen (dimensie 2). Maar ook in de breedte naar broers en zusters, echtgenoten etc. (dimensie 3). Van iedere persoon wordt getracht ook de partner(s) en/of kinderen en/of ouders te vermelden (dimensie 4). Afstammelingen zijn over de gehele wereld uitgezworven.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 24 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 0 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, bent u de eerste? De gemiddelde waardering is een 0,0 (op een schaal van 10). Er is 1 gebruiker die deze site heeft opgenomen in zijn/haar Mijn favorieten lijst.


Recensies

Er zijn nog geen gebruikers die deze website een recensie hebben gegeven. Bent u de eerste die een recensie geeft?


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie

Profiel afbeelding