stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 661 - 670 van 687:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-duren-van-der-gaag

Stamboom van Duren, van der Gaag en meer

Een genealogische publicatie door Ciska Rutten van Duren met gegevens over onder andere de families Van der Gaag, Poot, Van der Ende, Maan, Kamphuis, De Hoog, Van der Boom, Prins en Van Duren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-duuren

Stamboom Van Duuren

Een genealogische publicatie door Wim van Duuren met gegevens over onder andere de families Van Duuren, Ruiterkamp, Schippers, Marskamp, Van Unen, Kramer, Jans, De Groot en Gerrits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-duuren-adriaanse

Stamboom Van Duuren/Adriaanse

Een genealogische publicatie door Mitchel van Duuren met gegevens over onder andere de families Beekers, Adriaanse, Van Duuren, Van Beek, Angenent, Vermeeren, Roelen, Buijs en Wijnings.


Screenshot van website

www.dolphijn.com

Stamboom van fam. Dolphijn

Dolphijn, Biesterbos, hendriksen


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-janssen-wolterbeek-grimminck-damw ...

Stamboom van Janssen, Wolterbeek, Grimminck, Damwijk

Een genealogische publicatie door Roy Janssen met gegevens over onder andere de families Wolterbeek, Janssen, Damwijk, Grimminck, Kühr, Kerger, Burer, Soffner en Fagnotti.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-johannes-van-donge

Stamboom van Johannes van Donge

Een genealogische publicatie door Marcel van Donge met gegevens over onder andere de families Scholte, Haye, Haije, Scholte, Arend, Harmens, Landmeter, Janke, Van, Donge, Frank, Donge, Van, Cornelia, Louisa, Tante Cor, Straaten, Van, Johanna, Van, Donge, Cornelia, Louisa, Johanna, Tante Kok, Donge, Van, Adrianus, Johannes, Ome Janus en Donge, Van,.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-luca-van-delden

Stamboom van Luca van Delden

Een genealogische publicatie door Luca van Delden met gegevens over onder andere de families Van Delden, Van Heijst, Verbeek, Jansen, Zanders, Schellingerhout, De Brouwer, Van Leeuwen en Burgman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-w-a-dekker

Stamboom W.A. Dekker

Een publicatie door Jan van der Hoff met gegevens over oa. de families Dekker, Decker, Hogedoorn, Kroon, Koelega, Van Oosten, Verboon, Van Westen, Noordthoek en Groeneweg.


Screenshot van website

www.wvandam.nl

Stamboom Willem van Dam

Op deze site vindt u onder meer de afstammelingen van Martinus Franke van Dam en kwartierstaten van onder meer de familie Wielhouwer. De voorouders van Willem van Dam zijn afkomstig uit Ouddorp, Ooltgensplaat, Sommelsdijk en Middelharnis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-zacharias-van-duijvenbode

Stamboom Zacharias van Duijvenbode

Een publicatie door George Frederik Walther met gegevens over oa. de families De Jong, Van Duijvenbode, Speerstra, Van Duijvenboden, Syperda, Schaap, Guijt, Van den Oever, Bergsma en Zandstra.


Screenshot van website