stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 1151 - 1160 van 1268:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-luik

Stamboom van Hamont (Luik)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Preud'Homme, Cammaert, Vanderbeeken, Van Hamont, Dewandre, Lemaitre, Connings en Orban.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont

Stamboom Van Hamont (Nuenen, Waalre, Valkenswaard)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamont, Van Bommel, Vanhamond, Van de Moosdijk, Kuyken, Kinjet, Gerits, Mannaerts en Moelans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-oostelbeers-diessen-tilbur ...

Stamboom van Hamont (Oostelbeers, Diessen, Tilburg)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Doevendans, Schellekens, Smulders, Van Dijk, Van Hamont, Van Hamond, Van de Wouw, Van Deursen en Van Elderen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-tongeren

Stamboom van Hamont (Tongeren)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families De Bellefroid, Van der Meer, Hamonts, Hundjens (Canisius), Elbrechts, Van Hamont, Cluts, Croes en Dawans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-haren

Stamboom Van Haren

Een genealogische publicatie door A. van Haren met gegevens over onder andere de families Van Haren, Van de Weerdt, De Groot, Willemsen, Van Zeelst, Van Haaren, Kooijmans, Van Haeren & Berendsen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-harmelen

Stamboom Van Harmelen

Een publicatie door Kees van der Ploeg met gegevens over oa. de families Van Harmelen, Van der Plaats, Van der Hoeven, Groeneweg, Van Dijk, Noordijk, Van der Most, Markus, Van Dorp en Van Pelt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-harpen

Stamboom Van Harpen

Een publicatie door P. van Harpen met gegevens over oa. de families Van Harpen, Van Bekkum, Hartenberg, Ross, Bree, Romijn, Schreuder, Pieter Jan Rockx, Gelder en Mille.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-harskamp

Stamboom Van Harskamp

Een publicatie door P. van Harskamp met gegevens over oa. de families Van Harskamp, Van Katwijk, Van Westeneng, Ververs, Van Egdom, Schonhage, Van Elteren, Vermeulen, Brands en Van der Kwaak.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-harten-stamboom

Stamboom Van Harten

Een publicatie door Anthony van Harten met gegevens over oa. de families Van Harten, Van Ingen, Van Luttikhuizen, Perrier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hartevelt

Stamboom Van Hartevelt

Een genealogische publicatie door Jan van Hartevelt met gegevens over onder andere de families Van Hartevelt, Van Harteveld, Leune, Bovenlander, Van der Kraan, Van Kilsdonk, Zitman, De Graaf en De Groot.


Screenshot van website