stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 381 - 390 van 393:

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-en-lies-de-jong

Stamboom van Jan en Lies de Jong

Een publicatie door L. de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, Van Veenendaal, De Ruigh, Hilbrands, Kooij, Portengen, Schurink, X, Boer en Kater.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-jelgerhuis

Stamboom van Jelgerhuis

Een genealogische publicatie door Max van Jelgerhuis met gegevens over onder andere de families Van Jelgerhuis, Van Opzeeland, Baan, Kap, Jelgershuis, Van Gemonden, Hildebrandt, Van Balen en Mellema.


Screenshot van website

ellydejong.nl

Stamboom van o.a. Boot, de Jong, Meinema en Schott

de site bevat op dit moment (4-5-2010) een database met 8740 personen. Daarnaast een begin van een database met gegevens uit de Zeeuwse plaatsen Axel en Zaamslag


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-wihelmus-jansen

Stamboom Wihelmus Jansen

Een publicatie door J.W.F. Jansen met gegevens over oa. de families Jansen, Steenberg, Tibbe, Scheerder, Burgers, Dor Molen, Terriele, Selker, en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stammbaum-jacobs

Stammbaum Jacobs

A genealogical publication by Bernhard Jacobs with information about, among others, the families Jacobs, Keuter, Theilen, Groothus, Witsken and Bornhorst.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/verreverwanten-de-jonge

Verreverwanten De Jonge

Een genealogische publicatie door Sip de Jonge met gegevens over onder andere de families Roelof Erenstein, Roelf Erenstein, Jan Erenstein, Anna Preisig, Eyse Botes, Sipke de Jonge, (Niet Openbaar), Wybe Ates de Jong en Eelse Pieters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/voorouders-anje-jans

Voorouders Anje Jans

Een genealogische publicatie door Niek met gegevens over onder andere de families Venhuizen, Lippes, Lubberts, Jans, Roelfs, Jurriens, Simons, Teeuwes en Thewes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-jong-voorouders

Voorouders De Jong

Een publicatie door Toine de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, Laros, De Bont, Van den Beemd, Goossens, Timmermans, Van Vugt, Van den Hoven, Van Boxtel en Broos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/voorouders-janssen-en-de-groot

Voorouders Janssen & de Groot

Een publicatie door Edo Janssen met gegevens over oa. de families Koolhaas, Bots, Leegwater, Westra, Louter, De Groot, Kemmer, De Cruijff, De Kruijf en Coolhaas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/voorouders-van-jan-de-jager

Voorouders van Jan de Jager

Een genealogische publicatie door Jan de Jager met gegevens over onder andere de families De Jager, Noome, Koning, Drijver, Van Koppen, Hogetoorn, Kroon, Laan en Kramer.


Screenshot van website