stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 711 - 720 van 786:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lente-en-schmidt

Stamboom Van Lente en Schmidt

Een publicatie door Ans Schmidt met gegevens over oa. de families Van Lente, Schmidt, Hartkamp, Van den Aalvanger, Gerritsen, Meijer, Bijkerk, Koeman, Van der Maas en Ten Hoor.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-leur

Stamboom Van Leur

Een publicatie door Lex van Leur met gegevens over oa. de families Van Leur, De Wael, Nass, Van den Bergh, Van Holland, Voet, Kocken, Van de Burgt, Van Vlaanderen en Van Niel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lienden

Stamboom Van Lienden

Een publicatie door Bert van Lienden met gegevens over oa. de families Van Lienden, Bouman, Van Zetten, Van Laviere, Fleskes (Flesker), Van der Wel, Nijhoff, Beelaard, Stahl en Aaltsz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lier-nieuwenhuizen

Stamboom Van Lier - Nieuwenhuizen

Een publicatie door Rina van Lier - Nieuwenhuizen met gegevens over oa. de families Van Lier, Van Kolsters, Nieuwenhuizen, Oerlemans, Klijn, Levens, Klekx, Biggelaar, Gosens en Schalke.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-liere

Stamboom Van Liere

Een genealogische publicatie door Lennart van Liere met gegevens over onder andere de families Van de Velde, Van Liere, Van Loo, De Bruijn, Aalbers, Van Wijck, Bosschaart, Verhage en Van de Woestijne.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lierop

Stamboom Van Lierop

Een publicatie door Ria van Lierop met gegevens over oa. de families Van Lierop, Matheij, Schouten, Snaphaan, Gelderen, Spijkerboer, Zeeuwen, Verstappen, Matheewsen en Jo.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lieshout

Stamboom Van Lieshout

Een publicatie door scuffins met gegevens over oa. de families Van Lyshoudt, Gielens, Van den Steen, Verhaegh, Denne, Van Lieshout, Jonckers, Thonissen, Extemring en Oomen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-lieshout-bovens-stamboom

Stamboom Van Lieshout / Bovens

Een publicatie door Sebastiaan van Lieshout met gegevens over oa. de families Van Lieshout, Van der Kleijn, Bovens, Cox, Weir, Van den Broek, Mccallum, Borsten, Wallace en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lieshout-van-hoof

Stamboom van Lieshout van Hoof

Een genealogische publicatie door Joop van Lieshout met gegevens over onder andere de families Van Hoof, Vugts, Ter Horst, Van Lieshout, Van den Hove, Van Hooff, Noijen, Van Hove en Van Lishout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lieshout-willemsen

Stamboom Van Lieshout Willemsen

Een genealogische publicatie door Frans Stroo met gegevens over onder andere de families Van Lieshout, Willemsen, Baptist, Van Aken, Willemse, Mesman, Niet publiceren, Van Dongen en Wilmse.


Screenshot van website