stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » P

Websites 551 - 560 van 572:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-pelt

Stamboom Van Pelt

Een genealogische publicatie door Jaap Beijer met gegevens over onder andere de families Van Pelt, Van Dijk, Van Rhijn, Kramer, Van Eijsden, Koppert, Beukelman, Basters en Houtman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_van_pelt_en_sluijter

Stamboom Van Pelt en Sluijter

Gegevens over oa. de families Molegraaf, Escabache, De Jong, Lavino, Van Pelt, Van den Berg, Wagemakers, Paans, Bekkers en Sluijter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-pernis

Stamboom Van Pernis

Een publicatie door Eveline van Pernis met gegevens over oa. de families Van Pernis, Goedhart, Van Hattum, Reneman, Van Silfhout, Borgardijn, Vermeulen, Van den Ban, Van den Berg en Schuiling.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-petersen

Stamboom Van Petersen

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Rorije, Boeve, Veldkamp, Steenbergen, Eilander, Regterschot, Bredewout, Fiks, Fikse en Rietberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-piere

Stamboom Van Piere

Een genealogische publicatie door Harrie van den Tillaar met gegevens over onder andere de families Van Piere, Retera, Van Melis, Dekker, Rooijakkers, Uittenhoven, Rooijackers, Agterhof en Kniest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-poppel-renne

Stamboom Van Poppel/Renne

Een genealogische publicatie door A.L.M. Wennekes-van Poppel met gegevens over onder andere de families Van Poppel, Klijs, Baremans, Eskens, Van Overbeek, Renne, Zuiderwijk, Verwijmeren en Leijs.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-puffelen

Stamboom Van Puffelen

Een publicatie door T.R.P. van Grijfland met gegevens over oa. de families Van Puffelen, Dragtsma, Meinema, Noorda, Vossema, Voortman, Evers, Van Heijningen, Van der Windt en Renkema.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-planije-en-de-winter

Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen

Een genealogische publicatie door Walter Planije met gegevens over onder andere de families Burgers, Nijsse, Van Dijk, Jansen, Van den Berg, Mol, Van Beek, Hop en Peters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-prudhomme-van-reine

Stamboom W.A. Prudhomme van Reine

Een genealogische publicatie door W.A. Prudhomme van Reine met gegevens over onder andere de families Verdoold, Verkaik, Rotteveel, Van Reine, Blonck (Bloncq), Van Dam, Prudhomme van Reine, Schmal en Oudenes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-willem-van-de-pol

Stamboom Willem van de Pol

Een publicatie door Bas Jansen met gegevens over oa. de families De Pol, Meurs, Plate, Van Eck, Van Heusden, Van Meurs, Hendriks, Van Olderen, Van Leuven en Gijsberts.


Screenshot van website