stamboomgids

Familienamen » W

Websites 761 - 770 van 772:

Wolters family - www.genealogieonline.nl/wolters-family

Een genealogische publicatie door Ala Wolters met gegevens over onder andere de families Wolters, Lebon, Neven, Florack, Schoubben, Gilissen, Marres, Felix en Scheffers.


Screenshot van website

Wortelboer Genealogie - www.wortelboer.tk

Een aanvaardbare uitleg van de betekenis van de achternaam 'Wortelboer' is nog niet gevonden. De naam verwijst mogelijk naar stadsboeren: ze woonden in de stad maar hadden hun land en hun vee buiten de stadsmuren. Het is echter niet duidelijk of dit ook voor deze familie van toepassing is. Haar voorouders (1700) woonden namelijk niet in de stad, maar in kleine dorpjes zoals de Pekel, Veendam en Wildervank. Misschien noemden ze zichzelf Wortelboer omdat de familie haar wortels had in de stad. Maar het kan ook zijn dat de naam refereert aan de vele oude wortelstronken op het land van haar voorouders in Oude Pekela. Zoals met alle namen in de 18e eeuw werd ook deze naam op verschillende manieren geschreven zoals Wortel Boer, Wortel Buir, Wortel Buur, al of niet aan elkaar geschreven. Er zijn tot nu toe drie (aparte) stambomen met de naam Wortelboer gevonden:


Screenshot van website

Woude, van der - www.tienkamp.com


Screenshot van website

Woudenberg en Brinksma - www.geneanet.org/contact.php3?source=woudenberg

Familie stamboom Woudenberg en Brinksma.


Screenshot van website

Woudenberg,Brinksma,Ypma en Kroon - gw1.geneanet.org/index.php3?b=woudenberg01

Deze site bevat informatie over de genoemde familie's, en wordt nog bewerkt.Aanvullingen of opmerkingen worden zeer op prijs gesteld.


Screenshot van website

Woudwyk GenealogĂ­a - www.genealogieonline.nl/woudwyk-genealogia

Een genealogische publicatie door Martin Woudwyk met gegevens over onder andere de families Woudwyk, Visser, Kingma, Garbarino, Avila Cepeda, Jurjens, Boorsma, Cepeda en Woudwyk Kingma.


Screenshot van website

Wouterson - home.hccnet.nl/a.wouterson


Screenshot van website

Wright Family Tree - www.genealogieonline.nl/wright-family-tree

A genealogical publication by Margaret Mary Trombly with information about, among others, the families Franklin, Wright, Trombly, Brassard, Moore, Crandall, Tremblay, Harrington and Ormsby.


Screenshot van website

Wulfinghoff-NL - www.genealogieonline.nl/wulfinghoff-nl


Screenshot van website

Wulms stamboom boek - www.familie-wulms.nl

Alles over de familie Wulms Kinkhoven te Neer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws