stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » W

Websites 871 - 880 van 887:

home.planet.nl/~zwelgje/parent.HTM

Wolgen


Screenshot van website

www.woltersgen.nl

Wolters - Genealogische informatie familie Wolters

Genealogische site betreffende de families de Mik en Sterrenburg (Zuid-Holland) en de families Wolters, Koers en Berkhof(f) in Overijssel


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/wolters-family

Wolters family

Een genealogische publicatie door Ala Wolters met gegevens over onder andere de families Wolters, Lebon, Neven, Florack, Schoubben, Gilissen, Marres, Felix en Scheffers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/woodworth-tree

Woodworth Tree

A genealogical publication by Alberta Marlene Marlene Dellann Sue Woodworth with information about, among others, the families Coutts, Woodworth, Morse, Dunlop, Kendall, Sevrit, Webster, Osborn and Carpenter.


Screenshot van website

www.wortelnet.nl

Wortelboer Genealogie

Een aanvaardbare uitleg van de betekenis van de achternaam 'Wortelboer' is nog niet gevonden. De naam verwijst mogelijk naar stadsboeren: ze woonden in de stad maar hadden hun land en hun vee buiten de stadsmuren. Het is echter niet duidelijk of dit ook voor deze familie van toepassing is. Haar voorouders (1700) woonden namelijk niet in de stad, maar in kleine dorpjes zoals de Pekel, Veendam en Wildervank. Misschien noemden ze zichzelf Wortelboer omdat de familie haar wortels had in de stad. Maar het kan ook zijn dat de naam refereert aan de vele oude wortelstronken op het land van haar voorouders in Oude Pekela. Zoals met alle namen in de 18e eeuw werd ook deze naam op verschillende manieren geschreven zoals Wortel Boer, Wortel Buir, Wortel Buur, al of niet aan elkaar geschreven. Er zijn tot nu toe drie (aparte) stambomen met de naam Wortelboer gevonden:


Screenshot van website

www.wortelnet.nl

Wortelboer genealogie

Wortelboer genealogie, een geslacht uit de Groninger veenkoloniën.


Screenshot van website

www.tienkamp.com

Woude, van der


Screenshot van website

www.geneanet.org/contact.php3?source=woudenberg

Woudenberg en Brinksma

Familie stamboom Woudenberg en Brinksma.


Screenshot van website

gw1.geneanet.org/index.php3?b=woudenberg01

Woudenberg,Brinksma,Ypma en Kroon

Deze site bevat informatie over de genoemde familie's, en wordt nog bewerkt.Aanvullingen of opmerkingen worden zeer op prijs gesteld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/woudwyk-genealogia

Woudwyk Genealogía

Een genealogische publicatie door Martin Woudwyk met gegevens over onder andere de families Woudwyk, Visser, Kingma, Garbarino, Avila Cepeda, Jurjens, Boorsma, Cepeda en Woudwyk Kingma.


Screenshot van website