Ik zoek nog steeds waar de voorouders voor zij zich op Flakkee vestigden vandaan kwamen is dat Zuidland??. Ook van die tak heb ik veel gegevens.
Ik zoek niet alleen naar jaartallen maar ook bijzonderheden uit hun leven en het leven in die tijd, in dat gebied. Waar woonden zij, en hun aanverwanten, wat voor beroep hadden zij. Zo heb ik heel veel "verhalen en wetenwaardigheden" die wil ik van tijd tot tijd op deze website plaatsen."> Fans van Zeedijk » Stamboom Gids Ik zoek nog steeds waar de voorouders voor zij zich op Flakkee vestigden vandaan kwamen is dat Zuidland??. Ook van die tak heb ik veel gegevens.
Ik zoek niet alleen naar jaartallen maar ook bijzonderheden uit hun leven en het leven in die tijd, in dat gebied. Waar woonden zij, en hun aanverwanten, wat voor beroep hadden zij. Zo heb ik heel veel "verhalen en wetenwaardigheden" die wil ik van tijd tot tijd op deze website plaatsen." > Ik zoek nog steeds waar de voorouders voor zij zich op Flakkee vestigden vandaan kwamen is dat Zuidland??. Ook van die tak heb ik veel gegevens.
Ik zoek niet alleen naar jaartallen maar ook bijzonderheden uit hun leven en het leven in die tijd, in dat gebied. Waar woonden zij, en hun aanverwanten, wat voor beroep hadden zij. Zo heb ik heel veel "verhalen en wetenwaardigheden" die wil ik van tijd tot tijd op deze website plaatsen.">
stamboomgids

Fans van Zeedijk

Beschrijving


Categorie
Screenshot


De volgende gebruiker heeft deze website toegevoegd aan zijn of haar Mijn favorieten lijst:

Foto Laura Zeedijk-Sacre