stamboomgids

Favoriete genealogische websites van Rob de Ridder

Favorieten 1 - 9 van 9:

Archief Waaijer - www.genealogieonline.nl/archief-waaijer

Een publicatie door K. Waaijer met gegevens over oa. de families Waaijer, Waker, Slok, Schoen, Huygens, Slegt, Smit, Markus, Appel en Pietertje.

Categorie: Familienamen » W

Screenshot van website

West-Europese adel - www.genealogieonline.nl/west-europese-adel

Een publicatie door Pieter met gegevens over oa. de families Wettin, Van Hohenzollern, Van Deheubarth, Van Lotharingen, Van Savoye, Van Habsburg, Koning Van Ierland, Piast, Van Bülow en De Blocq Van Scheltinga.

Categorie: Familienamen » W

Screenshot van website

Stamboom familie Hoffman - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hoffman

Een publicatie door B.B.J. Bekkering-Hoffman met gegevens over oa. de families Hoffman, Ondaatje, Spiessens, De Liser De Morsain, Baron, Van Motman, Behouden, Wijnmalen, Van Royen en Hoevenaar.

Categorie: Familienamen » H

Screenshot van website

Stamboom Werkman-Schoolderman - www.genealogieonline.nl/stamboom-werkman-schoolderman

Een publicatie door Dick Werkman met gegevens over oa. de families Buitenhuis, Zaal, Ten Cate, Van den Belt, Ten Kate, Van den Beld, Ten Cate Ov, Ten Cate Gr, Van Zandwijk en Van de Kraats.

Categorie: Familienamen » W

Screenshot van website

Schoolmeesters in de Meierij (1648-1790) - www.genealogieonline.nl/schoolmeesters-in-de-meierij

Een publicatie door Louk Box met gegevens over schoolmeesters in de Meierij van Den Bosch oa. de geslachten B[e]ijnen, Bel[l], Van Berten, Booms, De Bosson, Bo[c]x, Van Breda, Cleene, Dan[c]k[a]er[t]s, Deckers, Ente, Fabri, Feylingiyus, Hanewinkel, Van Heijst, Mans, Neomagus, Van Ravesteyn, Roessingh, Sauvé, Wijnant/ds en Zijnen. Het totale bestand bevat 2830 individuen en is opgezet om na te gaan welke verwantschapsnetwerken ontstonden in de aangegeven periode. Een voorlopige conclusie van het onderzoek is

Categorie: Familienamen » S

Screenshot van website

Stamboom Steegmans - www.genealogieonline.nl/steegmans-stamboom

Een publicatie door Thomas Steegmans met gegevens over oa. de families Doisy, Jourdan, Reumont, Lasselin, Praden, Degos, Verstiggelen, Bisiaux, Delattre en Sorlin.

Categorie: Familienamen » S

Screenshot van website

Stamboom De Keyzer - Caminada - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keyzer-caminada

Een publicatie door Richard de Keyzer met gegevens over oa. de families Caminada, Hoefsloot, Wolterbeek, Simonis, Keijzer, de, Weert, van, Catz, van, Noort, van en Noort, van.

Categorie: Familienamen » K

Screenshot van website

De levens van Jan Six (Geert Mak) - www.bol.com/nl/f/de-levens-van-jan-six/9200000051759373

De levens van Jan Six. Een familiegeschiedenis is het verhaal van Jan Six, zijn familie en zijn vele levens. Zijn portret geldt als het mooiste dat zijn vriend Rembrandt ooit maakte, het hangt - uniek - nog steeds in het familiehuis aan de Amstel. Jan kende iedereen in het 17e-eeuwse Amsterdam, van Vondel tot Spinoza. Maar wat ging er werkelijk om in het hoofd van deze 17e-eeuwse patriciër en kunstverzamelaar? Zijn kladboek is bewaard gebleven in het rijke familiearchief: het bevat duizenden aantekeningen, variërend van recepten, anekdotes en godsdienstige beschouwingen tot zeldzaam schunnige grappen. Na hem kwamen nieuwe mannen: binnen de familie Six heet de oudste zoon van de oudste zoon meestal weer Jan Six, tot de dag van vandaag. Ze werden burgemeester en wetenschapper, ze verwierven grote rijkdom en strompelden soms ook weer gebocheld, arm en eenzaam door het leven.

Categorie: Boeken » Genealogie

Screenshot van website

Stamboom De Beyer - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-beyer

Een genealogische publicatie door Egbert de Beyer met gegevens over onder andere de families De Beyer, De Beyer van Boppard, Veraart, Debeyer, Six, Van Gemen, Mensema, Ripperda en Van Apelteren.

Categorie: Familienamen » B

Screenshot van website