stamboomgids

Vraag/antwoord » Wat is "Mijn favorieten" en hoe werkt het?

De "Mijn favorieten" service maakt het mogelijk om een lijst op te bouwen van uw favoriete genealogische websites uit de Stamboom Gids. (zie bijvoorbeeld mijn persoonlijke Mijn favorieten).

Enerzijds is dit handig voor u: u heeft (onafhankelijk van browser en computer) altijd een lijst van favoriete websites tot uw beschikking. Anderzijds zegt het feit dat u een website heeft opgenomen als favoriet iets over de website: het is een nuttige website. Deze informatie is waardevol voor andere stamboomonderzoekers. De websites die u in uw Mijn Favorieten lijst heeft opgenomen wordt ook getoond in uw profiel op het Stamboom Forum. Op de Top 10 pagina is een lijst opgenomen van websites die het meest zijn toegevoegd aan de Mijn favorieten pagina's van gebruikers.

U ziet naast de vermeldingen van websites in de Stamboom Gids een blok staan met het waarderingscijfer en daar onder een Favoriet link. Als u de websites al heeft toegevoegd aan uw Mijn favorieten dan staat er een rood kruisje, hiermee kunt u de website van uw Mijn favorieten lijst afhalen. Als er een gele ster bij Favoriet staat dan heeft u de website nog niet toegevoegd, door op de Favoriet link te kliken wordt de site toegevoegd!

Voor deze functionaliteit dient u wel ingelogd te zijn.


Terug naar lijst met veelgestelde vragen


Gerelateerde vragen

Doorzoek alle vragen en antwoorden