Een nieuwe publicatie is niet meteen voor iedereen te zien. Eerst kunt u hem zelf bekijken en controleren. Pas als u akkoord geeft, wordt de publicatie openbaar.
Uw publicatie is daarna direct voor iedereen te bekijken.
Uw publicatie wordt opgenomen in de zoekfunctie van Genealogie Online. Ook zoekmachines zoals Google gaan uw pagina's bezoeken. Dat kan enkele dagen tot weken duren. U hoeft daar niets voor te doen.
Wilt u later delen van uw publicatie afschermen? Dat kan met een toegangspoort. Let op: afgeschermde gegevens doen niet mee met aanknopingspunten en zijn niet te vinden via zoekmachines.
Terug naar lijst met veelgestelde vragen