stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Helmich' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - van 7:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-putten-van-der-putte

Stamboom Van der Putten / Van der Putte

Een publicatie door J.H. van Elsdingen met gegevens over oa. de families Van der Putte, Van der Putten, Schweitz, Van den Berg, Jukes, Bitterling, Versteeg, Van der Veldt, Helmich en Heemskerk.

Categorie: Familienamen » P


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-helmich

Stamboom Helmich

Een publicatie door Kees Helmich met gegevens over oa. de families Helmich, De Gooijer, Koorman, Helmig, Lepping, Hudepohl, Dorrestijn, Echtermeijer, Viskaal en Ottenhof.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

familiehelmich.webklik.nl

Stamboom van de familie Helmich

Al enkele jaren zijn mijn broer Henk en ik bezig met stamboom onderzoek. Onze oudste bekende stamvader, Bernardus Helmich/Helmig komt uit Oldenzaal. Hij was getrouwd met Gesina Bockhorst. Vanuit Oldenzaal is de familie uitgewaaierd over heel Nederland, van Amsterdam naar Raalte, Gramsbergen, Slagharen en naar de provincies Zeeland en Limburg. Er zijn zelfs namen bekend van familieleden die naar Indonesie zijn getrokken.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

familiehelmich.voorouders.net

Stamboom van de Familie Helmich

Dit is de website van de familie Helmich. Sinds maart 2011 zijn mijn broer Henk en ik bezig om zo veel mogelijk informatie te vinden over onze voorouders. Dat is een leuke hobby. We hebben al heel veel kunnen achterhalen.Nu het op internet staat, krijgen we allerlei leuke reacties. Daar zijn we heel blij mee. We vinden het fijn als mensen ons nieuwe informatie sturen. De stamboom kan dan weer een beetje groeien.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/voorouders-fransen

Voorouders Fransen

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families Fransen, Bouwhuis, Helmich, Polman, Klostermann, Sprakel, Vaneker, Willemsen, Gleis en Scholte Grevinkhof.

Categorie: Familienamen » F


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-maurissen

Stamboom Maurissen

Een publicatie door Eric Maurissen met gegevens over oa. de families Maurissen, Luyckx, Helmich, Knippenberg, Van Meir, Van Knippenbergh, Verhaegen, Maris en Maris.

Categorie: Familienamen » M


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hulshoff

Stamboom Hulshoff

Een genealogische publicatie door Rianne Renssen met gegevens over onder andere de families Hulshoff, Stevens Hulshoff, Broekman, Maasman, Mensink, Helmich, Heethaar, Mekenkamp en Steffens.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website