stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Middelburg' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 19:

www.genealogieonline.nl/stamboom-burger

Stamboom Burger

Een publicatie door B. Burger met gegevens over oa. de families Burger, Overkleeft, Storm, Van der Noll, Knoppert, Van den Beukel, Middelburg, Van Hof, Joncker en Voys.

Categorie: Familienamen » B   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-pim-de-pagter

Genealogie Pim de Pagter, Westlands geslacht Middelburg

Een publicatie door P.J. de Pagter met gegevens over oa. de families Middelburg, Van Middelburg, Van Staalduinen, Van Geest, Vreugdenhil, Middelburch, Van Middelburgh, Van Middelburch, Burger en Van den Bos.

Categorie: Familienamen » P   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_ciliacus_siliakus

Stamboom Ciliacus/Siliakus

Gegevens over oa. de families Siliakus, Ciliacus, Sieliakus, Elderen, van, Hoogeveen, Klaasen, Dekkers, Middelburg, Siliado en Van Gils.

Categorie: Familienamen » C   Filter


Screenshot van website

www.zeeuwsarchief.nl

Zeeuws Archief

Het Zeeuws Archief is een kenniscentrum voor historisch en genealogisch onderzoek in Zeeland. De dienst beschikt over een uitgebreide collectie bestaande uit archieven, verzamelingen, tekeningen, kaarten, prenten en foto's over alle mogelijke onderwerpen uit de provincie Zeeland. Over de gemeenten Middelburg, Veere en Kapelle beschikt het archief over nog meer informatie. Het Zeeuws Archief fungeert in formele zin als Rijksarchief in Zeeland en als gemeentearchief voor de gemeenten Middelburg, Veere en Kapelle.

Categorie: Archieven » Regionale archieven   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschuur

Stamboom Verschuur

Een publicatie door A. de Knijff met gegevens over oa. de families Verschuur, Hemelaar, Van Dijk, Van Dorp, Van der Horst, Van Mourik, Middelburg, Van 't Land, Visser en Stols.

Categorie: Familienamen » V   Filter


Screenshot van website

www.berghapedia.nl/index.php/Militairen_tijdens_de_Belgische_Revolutie ...

Berghse deelnemers Tiendaagse Veldtocht 1831

Galliës; zoon van Heijster - Renning; zoon van Kinnaer - Vliegen trouwt dochter van Van Waasen - Jansen; zoon van Oostendorp - Verheij tr dv Kuijper - Poortvliet (Middelburg); zv Somers - Kox ('s-Hertogenbosch) trouwt dv Bussing - Coenders

Categorie: Bronnen » Provincies » Gelderland   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-donker

Stamboom Donker

Een publicatie door Anne Jan Groeneveld met gegevens over oa. de families Begeman, Donker, Hamminga, Gerringa, Maatjes, Middelburg, Schrage, Klazema, Tonnis en Ten Berge.

Categorie: Familienamen » D   Filter


Screenshot van website

scheldestromen.nl/archieven-en-cultureel-erfgoed

Archieven en cultureel erfgoed | Scheldestromen

Waterschap Scheldestromen beschikt naast het eigen archief ook over de archieven van waterschap Zeeuwse Eilanden en waterschap Zeeuws-Vlaanderen. De archieven van de rechtsvoorgangers van waterschap Zeeuwse Eilanden bevinden zich in het Zeeuws Archief in Middelburg. Vanaf 28 januari 2019 kunt u de archieven van de rechtsvoorgangers van waterschap Zeeuws-Vlaanderen inzien in het Historisch Informatie Punt dat zich in het gebouw van het Waterschap in Terneuzen bevindt. Voor informatie over openingstijden, het reserveren van een werkplek en het reserveren van stukken verwijzen we u graag naar de website van het Zeeuws Archief www.zeeuwsarchief.nl en specifiek naar de webpagina’s over onze studiezaal in Middelburg en de locatie in Terneuzen.

Categorie: Archieven » Waterschapsarchieven   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-martin-westra

Genealogie Martin Westra

Een publicatie door Martin Westra met gegevens over oa. de families Westra, Smoor, Van der Velde, Van der Kluft, Middelburg, Huberts, Starrenburg, De Jong, Werkman en Van Ooijen.

Categorie: Familienamen » W   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-scholten-en-aanverwante-families

Genealogie Scholten en aanverwante families

Een genealogische publicatie door Flip Buttinger met gegevens over onder andere de families Scholten, Buttinger, Stork, Van Imhoff, Middelburg, Ledeboer, Lewe van Aduard, Tjarda van Starkenborgh en Lamberts.

Categorie: Familienamen » F   Filter


Screenshot van website