stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Moet' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 63:

www.genealogieonline.nl/stamboom-moedt

Stamboom Moedt

Een publicatie door B. Moedt met gegevens over oa. de families Moedt, Mossel, Poort, Jansema, Moet, Burema, Woldinga, Mulder, Bosma en Doornbos.

Categorie: Familienamen » M   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-tijmes-en-sappe

Genealogie Tijmes en Sappe

Een publicatie door Lea Sappe met gegevens over oa. de families Moet, Tijmes, Petersen, Van Oostveen, Jonker, Vonk, Schmidt, Sappe, Tijmes (Tijmons) en Anepool.

Categorie: Familienamen » T   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-scheffer

Stamboom familie Scheffer

Een publicatie door P.A. Scheffer met gegevens over oa. de families M Scheffer, V Scheffer, M Tiggeloove, Ligtermoet, Van Loo, M Bol, V Vliet Vlieland, Scheffers, Raaphorst en V Bakkers.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.regionaalarchiefdordrecht.nl

Regionaal Archief Dordrecht

Het Regionaal Archief Dordrecht beheert het archief van de stad Dordrecht, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, en van dertien omringende gemeenten. Het is gevestigd op het Hof in Dordrecht. De gemeenten waarvan het Regionaal Archief de archieven bewaard zijn, naast Dordrecht, Alblasserdam, Binnenmaas, Cromstrijen, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Korendijk, Molenwaard, Papendrecht, Sliedrecht, Strijen en Zwijndrecht. Het archief fungeert als centrum waar, in samenwerking met de bewoners van Dordrecht en de regio, vorm gegeven wordt aan het geheugen van de samenleving. Duizenden archiefstukken, foto's, tekeningen, kaarten, boeken, tijdschriften en kranten zijn in het erfgoedcentrum ondergebracht. Die archiefstukken komen niet alleen van de overheid, maar ook van burgers, bedrijven, scholen, sociale instellingen, notarissen, kerkgenootschappen en sportverenigingen. Vrijwel alle documenten zijn openbaar. De archieven en collecties die door het Regionaal Archief worden beheerd, worden bewaard op het Stadsdepot aan de Dordtse Kil. De studiezaal is echter op het Hof in de binnenstad; stukken die men wil inzien moeten dus ruim op tijd worden aangevraagd.

Categorie: Archieven » Regionale archieven   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/prins-family

Prins Family from Maassluis

Een publicatie door John Prins met gegevens over oa. de families Prins, De Gruijter, Braber, Ligtermoet, Hagers, Van der Hout, Borstlap, Poot, Verdonck en Pieterman.

Categorie: Familienamen » P   Filter


Screenshot van website

www.familiepieterse.nl

Familie Pieterse-van den Bosch

Geïllustreerde genealogie van de familie Pieterse-van den Bosch, met onder meer de families van den Berg, de Best, Bodding(ius), de Boer, Gerbranda, Hemmes, Leemans, Lichtermoet, Prins, Tuitjer, Waterbolk, Wilschut en Zuiderweg.

Categorie: Familienamen » P   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-langeslag

Stamboom Langeslag

Een publicatie door Marianne Langeslag met gegevens over oa. de families Thijssen, Smeets, Langeslag, Kneepkens, Janssen, De Moet, Beeren, Op 't Root, Caris en Knapen.

Categorie: Familienamen » L   Filter


Screenshot van website

members.chello.nl/f.demoet

Moet de

Categorie: Familienamen » M   Filter


Screenshot van website

vanhomoet.net

Homoet, ruim 750 jaar boeiende familiegeschiedenis

Onderzoek richt zich op alle namen, zoals Homoet met en zonder van, als ook variaties in de schrijfwijze.

Categorie: Familienamen » H   Filter


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/1277

Familiearchief rijkeboer

het wordt eens tijd om een stamboom op te stellen voor de familie rijkboer uit rotterdam zuid. er zijn weinig gegevens beschikbaar i kan niet verder dan 1853 er moet veel meer te vinden zijn. allereerst moet er van de huidige rijkeboeren nazaten van alber

Categorie: Organisaties » Familiearchieven   Filter


Screenshot van website