stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Scheepstra' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - van 4:

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-wit

Genealogie De Wit (stad Groningen)

Een publicatie door Peter de Wit met gegevens over oa. de families Stienstra, De Wit, Van der Togt, Scheepstra, Ebling, Holkema, Hummelen, Woudhuizen, Ebbinga en Jans.

Categorie: Familienamen » W


Screenshot van website

www.bijma.uwstamboomonline.nl

Bijma

Bijma ,Arends,Bodha,Boonstra,Bouma,Bruning,Copinga,De Vries,Dijkstra,Doddema,Gravenstein,Gringhuis,Haarsma,Heidinga,Hesselink,Hut,Jongsma,Kaper,Klinker,Kooistra,Koster,Nijboer,Nijholt,Nijnuis,Nonkes,Platje,Postema,Scheepstra,Veenstra en meer.

Categorie: Familienamen » B


Screenshot van website

www.bol.com/nl/f/silsilah-maluku/39487267

Voorouders van Verre 1 - Silsilah Maluku (Ron Habiboe)

Op 22 februari 1951 stapten de eerste Molukkers in Indonesië aan boord van de Kota Inten. Dit was de eerste van twaalf scheepstransporten dat jaar. Ruim twaalfduizend Molukkers, merendeels KNIL-militairen en hun gezinnen, kwamen naar Nederland. Hun verblijf was als tijdelijk bedoeld, maar inmiddels spreekt men al van de vierde generatie Molukkers in Nederland. De eerste generatie is langzaam aan het verdwijnen en daarmee dreigt ook de kennis betreffende de herkomstgeschiedenis en de geschiedenis van de familie verloren te gaan. De laatste tijd trekken steeds meer jonge Molukkers voor korte of langere tijd naar het dorp van herkomst. Voor velen is dit het begin van een verdere zoektocht naar de eigen familie en al haar geheimen. Geboren en getogen in Nederland, maar de band met de Molukken blijft. Dit boek is voor hen, maar ook voor al diegenen die om andere redenen geïnteresseerd zijn in Molukkers in het algemeen en de familiegeschiedenis in het bijzonder.

Categorie: Boeken » Genealogie


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-stoker-en-nazaten

Jan Jansen Popkes alias Stoker en zijn nazaten

Een publicatie door Geert Stoker met gegevens over oa. de families Stoker, Kregel, Woering, Veendijk, Braam, Geersing, Arends, Roede, Scheepstra en Brink.

Categorie: Familienamen » S


Screenshot van website