stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Schets' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - van 8:

www.wapenschilder.nl

Heraldisch Atelier Bultsma

Heraldisch Atelier Bultsma ontwerpt, schetst en tekent uw familiewapen met de hand. Een echt ambacht: geen snel computerplaatje, maar authentiek handgeschilderde heraldiek. Heraldisch Atelier Bultsma staat voor vakmanschap. Niet alleen kunt u hier terecht voor ontwerp van uw familiewapen, maar voor heraldische kunst in brede zin, zoals kerkzegels, vlaggen, ex libris, etcetera. Het is voor iedere familie toegestaan om een familiewapen te voeren. Misschien heeft u via de genealogie ontdekt dat uw familie al een familiewapen voert. Of wilt u juist een familiewapen laten ontwerpen? Heraldisch Atelier Bultsma gaat graag met u in gesprek om uw familiewapen te ontwerpen en uit te voeren in de vorm of uitvoering die u wenst.

Categorie: Organisaties » Commercieel


Screenshot van website

altijdstrijdvaardig.nl

Toevals Vondsten

Veel handgeschreven brieven, Procesverbalen, Belastingdossiers, sollicitatie brieven, aanstellingen van b.v. Burgemeesters, Veldwachters, Ambtenaren, bouwvergunningen met Blauwdrukken en situatieschets enz. enz.

Categorie: Bronnen » Provincies » Friesland


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-de-laar-druijff

Genealogie Van de Laar-Druijff

Een publicatie door Michel van de Laar met gegevens over oa. de families Van de Laar, Druijff, Coeck, Schotema, Kruijenaar, Bakker, Holstege, Scheepers, Schetsberg en Verheijden.

Categorie: Familienamen » L


Screenshot van website

www.familiedeclercq.nl

Website Stichting Familiearchief de Clercq

Geeft informatie over de familie de Clercq: genealogie, geschiedenis, familiepapieren, portretten, woonhuizen, buitenplaatsen, aanverwante families, familiestichting. Ook biografische schetsen van diverse telgen en regesten of transcripties van alle bij h

Categorie: Familienamen » C


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-riet

Stamboom Riet

Een genealogische publicatie door Leo Hemmes met gegevens over onder andere de families Riet, Hemmes, Moleveldt, Spek, Schets, Fooij, Hofman, Dort Van en Buijsman.

Categorie: Familienamen » R


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/1627

Familiearchief Poulussen

In dit Familiearchief, ligt niet alleen de stamboom van de familie Poulussen (en hopelijk van de families van der Heijden, Leclaire en Wauben) opgeslagen, maar wordt ook getracht om een beeld te schetsen van de tijd waarin onze voorouders leefden. Het lij

Categorie: Organisaties » Familiearchieven


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-schets-van-der-laan

Stamboom Schets - van der Laan

Een genealogische publicatie door M. Schets met gegevens over onder andere de families .

Categorie: Familienamen » S


Screenshot van website

www.ppant.be/database/database.html

Databank politiek personeel provincie Antwerpen

Alle Antwerpse provincieraadsleden, gedeputeerden, gouverneurs en griffiers die actief waren in de periode van 1830 tot 2006 kregen een persoonlijke steekkaart. U vindt in deze steekkaart personalia, zoals naam, geboorte- en sterfdatum, geboorte- en overlijdensplaats en woonplaats. Daarnaast wordt ook informatie met betrekking tot beroep, studies, gezinsstructuur, politieke mandaten, titels, enz. weergegeven. Activiteiten in verenigingen (politieke partijen, vakbonden, socio-culturele verenigingen, enz.) of periodieken worden geduid, evenals banden met andere personen (vooral familieleden). Tot slot is elke steekkaart is voorzien van een korte biografische schets en de nodige bibliografische referenties.

Categorie: Bronnen » Provincies Nederland en België » Antwerpen


Screenshot van website