stamboomgids

Zoekresultaten 'Schets' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - van 5:

Toevals Vondsten - altijdstrijdvaardig.nl

Veel handgeschreven brieven, Procesverbalen, Belastingdossiers, sollicitatie brieven, aanstellingen van b.v. Burgemeesters, Veldwachters, Ambtenaren, bouwvergunningen met Blauwdrukken en situatieschets enz. enz.

Categorie: Bronnen » Regionaal » Friesland


Screenshot van website

Genealogie Van de Laar-Druijff - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-de-laar-druijff

Een publicatie door Michel van de Laar met gegevens over oa. de families Van de Laar, Druijff, Coeck, Schotema, Kruijenaar, Bakker, Holstege, Scheepers, Schetsberg en Verheijden.

Categorie: Familienamen » L


Screenshot van website

Website Stichting Familiearchief de Clercq - www.familiedeclercq.nl

Geeft informatie over de familie de Clercq: genealogie, geschiedenis, familiepapieren, portretten, woonhuizen, buitenplaatsen, aanverwante families, familiestichting. Ook biografische schetsen van diverse telgen en regesten of transcripties van alle bij h

Categorie: Familienamen » C


Screenshot van website

Stamboom Riet - www.genealogieonline.nl/stamboom-riet

Een genealogische publicatie door Leo Hemmes met gegevens over onder andere de families Riet, Hemmes, Moleveldt, Spek, Schets, Fooij, Hofman, Dort Van en Buijsman.

Categorie: Familienamen » R


Screenshot van website

Familiearchief Poulussen - www.familiearchivaris.nl/1627

In dit Familiearchief, ligt niet alleen de stamboom van de familie Poulussen (en hopelijk van de families van der Heijden, Leclaire en Wauben) opgeslagen, maar wordt ook getracht om een beeld te schetsen van de tijd waarin onze voorouders leefden. Het lij

Categorie: Archieven » Familiearchieven


Screenshot van website