stamboomgids

Zoekresultaten 'Van 't Hoog' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 13:

Stamboom 't Lichaem (Lighaam) - www.genealogieonline.nl/stamboom-lighaam

Een publicatie door C.v.d.Oudenhoven met gegevens over oa. de families Lighaam, 't Lichaem, Hoogendoorn, Van Os, Bouman, Muilwijk, Van Asperen, Breedveld, De Lange en Beenhakker.

Categorie: Familienamen » L   Filter


Screenshot van website

Stamboom Van Dijk - O'bosch/G'truidenberg/Z'bergen/BopZoom - www.genealogieonline.nl/van_dijk_stamboom

Een publicatie door Kees J.C.P.A. Goverde met gegevens over oa. de families Van Dijk, Assmann, Raaijmakers, Hoogenboom, Van Dijck, Goverde, Doomen, Leydecker, Bos en Kuit.

Categorie: Familienamen » D   Filter


Screenshot van website

Stamboom Van 't Hof - www.genealogieonline.nl/van-t-hof-stamboom

Een publicatie door Theo van 't Hof met gegevens over oa. de families Van 't Hof, Van den Hof, De Hoogt, Boele, De Paauw, De Kraaij, Van 't Hoff, Verwart, Maat en Glaudeman.

Categorie: Familienamen » H   Filter


Screenshot van website

Kwartierstaat van Max van der Stoel, de minister - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-max-van-der-stoel

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van der Stoel, Stoel, Hoogeveen, Van Veldhuijzen van Zanten, Griffioen, Los, Van 't Wout, Slecht, Van Esch en Kooij.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

Genealogie Eemnes - www.genealogieonline.nl/genealogie-eemnes

Een genealogische publicatie door Historische Kring Eemnes met gegevens over onder andere de families Hilhorst, Hagen, Van 't Klooster, Hoogeboom, Schouten, Stalenhoef, Van Wegen, Blom en Van Eijden.

Categorie: Familienamen » E   Filter


Screenshot van website

Familiearchief Heymans - www.familiearchivaris.nl/975

De familie is al zo lang ik weet verdeeld, iedereen heeft zowat z'n eigen stekkie en leeft daarop, dikwijls zonder op de hoogte te zijn van 't leven van de ander.Ik dateer van de na-oorlogse generatie en zou op deze manier graag in contact komen met neven

Categorie: Archieven » Familiearchieven   Filter


Screenshot van website

Stamboom Timmer Bakker - www.genealogieonline.nl/stamboom-timmer-bakker

Een publicatie door Jolanda Timmer met gegevens over oa. de families Megens, Bakker, Timmer, Lommerse, Van Oosten, Van 't Hoogland, Korver, Schaffels, Smits en Knol.

Categorie: Familienamen » T   Filter


Screenshot van website

Stamboom Maas en Van 't Wout - www.genealogieonline.nl/stamboom-maas-en-van-t-wout

Een publicatie door Erwin met gegevens over oa. de families Maas, Maes, Warrens, Boeijkens, Durinck, De Maat, Van 't Wout, Hoogstraten en Hoogstraten.

Categorie: Familienamen » M   Filter


Screenshot van website

75 - Wisch (Hoogheid) - Tijnsboek der Hoogheid Wisch, aangelegd in 1623, bijgehouden tot 1654 - Fotonummers 0001-0077 - Digitaliseringsproject van Genealogiedomein.nl - www.flickr.com/photos/genealogiedomein/albums/72157626187239896

Inventarisnummer 75 -'Tynsbuich der hoicheit Wysch', aangelegd in 1623, bijgehouden tot 1654 (Fol. 1-67 bevatten hoofdtijnsen, van horigen en keurmedigen geëist; vervolgens enige nieuw gefolieerde bladen, houdende erftijnsen, waarvan de helft aan de graaf van Bergh toekwam.) Archieftitel: Heerlijkheid Wisch Toegangsnummer 0443 - Inv.nr. 75 Vindplaats: Gelders Archief Informatie: Genealogie in de Achterhoek Digitalisering Genealogische Bronnen Achterhoek Fotonummers: 0001-0077 Fotografie: W.J. Oving Deze foto's zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Voor andere vormen van gebruik dient u contact op te nemen met het Gelders Archief - www.geldersarchief.nl

Categorie: Bronnen » Regionaal » Noord-Brabant   Filter


Screenshot van website

Meijer Van't Padje Serret Lopez - www.genealogieonline.nl/meijer-van-t-padje-serret-lopez

Een genealogische publicatie door Sander Meijer met gegevens over onder andere de families Siebers, Molenaar, Hoogendoorn, Langenberg, López Carmona, Meijer, Van 't Padje, Van Bavel en Serret López.

Categorie: Familienamen » M   Filter


Screenshot van website