stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Van Oordt' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 11:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-oort

Stamboom Van Oort

Een publicatie door N. van Oort met gegevens over oa. de families Van Oort, Van Oordt, Van Zetten, De Wit, Van den Berg, Dees, Den Hartog, Van Oord, Schook en Baars.

Categorie: Familienamen » O   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-daudt

Genealogie Daudt

Een publicatie door Marie-Jose Daudt-Janssen met gegevens over oa. de families Theodora Petronella Van De Pavoordt, Adriana Petronella Van De Pavoordt, Alida Gijsbertha Fuest, Arnolda Johanna Maria Van Lindert, Anthonius Franciscus Voorn, Hielkje Tjittes

Categorie: Familienamen » D   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bon

Stamboom Bon

Een publicatie door Guillaume met gegevens over oa. de families Suetens, Adriaensen, Smets, Roelants, Vertommen, Van Reeth, Vervoordt, De Heldt, Aerts en Peeters.

Categorie: Familienamen » B   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/parenteel-ziedses-des-plantes

Parenteel Ziedses Des Plantes

Een publicatie door J.J. Ziedses des Plantes met gegevens over oa. de families Ziedses Des Plantes, Van Spanje, Ziedses, Genesis, Malherbe, Van Helden, Verdu, Noordtzij, Hiddes en Mostert.

Categorie: Familienamen » Z   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-catz

Genealogie Van Catz

Een publicatie door Leon van Catz met gegevens over oa. de families Van de Pavoordt, Bleecke, Bentzon, Welzenis,welsenes,welzenes Van Welsenis, Roos, Van der Hoeven, Schoonmade, Van Catz, Kemp en Van Schie.

Categorie: Familienamen » C   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/schreuder-stamboom

Stamboom J. Schreuder

Een publicatie door Joop Schreuder met gegevens over oa. de families Schreuder, Blaauw, Van Brakel, Van Noordt, Meijers, Loenen, Abraham, Gruizinga, Meurs en Treurniet.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.bol.com/nl/f/in-tijd-gemeten/38110001

In Tijd Gemeten (C.C. de Glopper-Zuijderland)

IN TIJD GEMETEN is een inleiding tot de chronologie of tijdrekenkunde. Wij gaan dagelijks om met allerlei tijdverschijnselen die hun geschiedenis hebben. Waar komen bijvoorbeeld de namen van onze weekdagen vandaan, wat is een schrikkeljaar precies, waarom zijn er tijdzones? Deze gids beantwoordt dergelijke alledaagse vragen.Wie zich in het verleden verdiept, bijvoorbeeld voor historisch onderzoek, krijgt ook te maken met tijdrekenkundige gebruiken die vragen oproepen. Wat zijn bijvoorbeeld dateringen in oude stijl en in nieuwe stijl en op welke dag viel Jelisdag? IN TIJD GEMETEN geeft hierover de nodige achtergrondinformatie en biedt daarbij tabellen en een lijst van voor dateringen gebruikte termen, feest- en heiligendagen om concrete tijdrekenkundige problemen op te lossen.

Categorie: Boeken » Genealogie   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-trip

Stamboom Trip

Een publicatie door Oncko Bonga met gegevens over oa. de families Trip, Laman Trip, Van Vierssen Trip, Bonga, De Geer, Trip van Zoudtlandt, Wichers, Von Rehden, Van Oordt en Pekelharing.

Categorie: Familienamen » T   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-w-a-dekker

Stamboom W.A. Dekker

Een publicatie door Jan van der Hoff met gegevens over oa. de families Dekker, Decker, Hogedoorn, Kroon, Koelega, Van Oosten, Verboon, Van Westen, Noordthoek en Groeneweg.

Categorie: Familienamen » D   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hipke

Stamboom Hipke

Een genealogische publicatie door Kevin Hipke met gegevens over onder andere de families Hipke, Erwich, Slootmaekers, Linnebank, Leuverden Van, Van Noordt, Van Hemert, Schouten en Van Vogelpoel.

Categorie: Familienamen » H   Filter


Screenshot van website