stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Van Oudenaarde' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - van 4:

www.genealogieonline.nl/stamboom-vink

Stamboom Vink

Een publicatie door A.M. Vink met gegevens over oa. de families Vink, Elenbaas, Jansen, Visser, Oudenaarde, Kieviet, Van der Giesen, Van der Bij, Schellevis en Spanjer.

Categorie: Familienamen » V


Screenshot van website

arch.arch.be/index.php?l=nl&m=praktische-info&r=onze-leeszalen&d=gent

Rijksarchief te Gent

Het Rijksarchief te Gent (België) is een van de 19 archiefdiensten van het Rijksarchief. Het bevindt zich in de Bagattenstraat te Gent. Het Rijksarchief te Gent bewaart archief dat werd gevormd tijdens het ancien régime op het grondgebied van de gerechtelijke arrondissementen van Gent en Oudenaarde. Ook het archief dat na 1795 in het arrondissement Gent tot stand kwam, wordt hier bewaard.

Categorie: Archieven » Regionale archieven


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-rommelaar

Stamboom familie Rommelaar

Een genealogische publicatie door Charles Rommelaar met gegevens over onder andere de families Rommelaar, Aalbers, Van Oudenaarde, Kösters, Oudenaarde, Holtland, Kosters, Kniemeijer en Volmer.

Categorie: Familienamen » R


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/1982

Familiearchief Oudenaarden-de Pater

Wim en Joke zijn in 1968 in het huwelijk getreden. Wim werkte eerst bij loodgietersbedrijf van Walsem BV en vanaf 1 juli 1963 bij het Staatsbosbeheer. Het toenmalige hoofdkantoor was gevestigd Museumlaan 2. Toen de loonadministratie bij Financiële Zaken w

Categorie: Organisaties » Familiearchieven


Screenshot van website