stamboomgids

Zoekresultaten 'Van der Lelij' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - van 5:

Stamboom Van Bergen - www.genealogieonline.nl/van-bergen-stamboom

Een publicatie door Ard van Bergen met gegevens over oa. de families De Jong, Van Martena, Mostert, Van Bergen, Runia, Van der Lelij, Van Elswijck, Van den Dool, De Bruijn en Van Spronsen.

Categorie: Familienamen » B


Screenshot van website

Kwartierstaat van familie Noordam - van den Akker - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-familie-noordam-van-den-akke ...

Een genealogische publicatie door Yorick Zomer met gegevens over onder andere de families Noordam, Van den Akker, Van den Acker, Zomer, Ommering, Van der Lelij, Van Acker, Vreugdenhil en Dijkshoorn.

Categorie: Familienamen » N


Screenshot van website

Stamboom Lelievelt - www.genealogieonline.nl/stamboom-leliveld

Een genealogische publicatie door Jan-Cees Lelieveldt met gegevens over onder andere de families Boot, Lelievelt, Van Leeuwen, Pieterse, Waardenburg, Van Steenis, Bevaart, Westdijk en Lelijvelt.

Categorie: Familienamen » L


Screenshot van website

Stamboom Leliveld/Lelieveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-lelievelt-lelijvelt

Een genealogische publicatie door Jan-Cees Lelieveldt met gegevens over onder andere de families Leliveld, Van Alphen, Lelieveld, Berkel, Kerklaan, Van Dijk, Cruining, Bras (Baas) en Offerman.

Categorie: Familienamen » L


Screenshot van website

Familie van Lelyveld - www.genealogieonline.nl/familie-van-lelyveld

Een genealogische publicatie door Jan-Cees Lelieveldt met gegevens over onder andere de families Van Lelyveld, Lel├┐veld, Dozy, De Witt, Van Lelijveld, CLIGNET, Dozij, De WITT en Clignet.

Categorie: Familienamen » L


Screenshot van website