stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Zeedijk' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - van 7:

www.genealogieonline.nl/stamboom-soeteman

Stamboom Soeteman

Een publicatie door Maarten Soeteman met gegevens over oa. de families Soeteman, Van der Reijden, Van Buuren, Meuldijk, Van Beek, Witte, Van Bueren, De Geus, Zeedijk en Van den Beukel.

Categorie: Familienamen » S


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roks-scheffer

Stamboom Roks/Scheffer

Een publicatie door T.N.S. Roks-Scheffer met gegevens over oa. de families Scheffer, Roks, De Jel, Roest, V.d. Heuvel, Hensen, Van Haarlem, Henzen, Zeedijk en Quint.

Categorie: Familienamen » R


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-eck

Genealogie Van Eck op Goeree Overflakkee

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Eck, Witvliet, Van Noord, Korthals, Verkerke, Kabos, Slis, Hartog, Van Ek en Zeedijk.

Categorie: Familienamen » E


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-trommel

Genealogie Trommel

Een publicatie door JL Trommel met gegevens over oa. de families Trommel, Visbeen, Goedegebuur, Kievit, Maliepaard, Wielaard, Van Eijk, Zeedijk, Van den Hoek en Van der Valk.

Categorie: Familienamen » T


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stambomen-van-der-maat-en-bargsma

Stambomen Van der Maat en Bargsma

Een publicatie door Ron van der Maat met gegevens over oa. de families Hilhorst, Brouwer, Zeedijk, Klooster, van 't, Bargsma, Beer, de, Keulen, van, Schouten en Schouten.

Categorie: Familienamen » M


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/koert-genealogy

Koert Genealogy

Een publicatie door David N Koert met gegevens over oa. de families Thornton, Koert, Gilbert, Gage, Cullings, Zeedijk, Getty, Dillon en Dillon.

Categorie: Familienamen » K


Screenshot van website

zeedijkvoorouders.blogspot.nl

Zeedijk

Als hobby heb ik sinds 1988 genealogie en heb dan ook al heel wat gegevens van allerlei "Zeedijken". Voor een beschrijving van de oudste voorouders van de familie Zeedijk moeten we ons verplaatsen naar de Zuid-Hollandse eilanden.Mijn man's voorouders woonden rond 1550 aan een zeedijk bij Middelharnis en één van hen verplaatste zich naar Steenbergen, zijn zonen kwamen naar Alblasserdam en hun nageslacht settelde zich in die contreien. Ik zoek nog steeds waar de voorouders voor zij zich op Flakkee vestigden vandaan kwamen is dat Zuidland??. Ook van die tak heb ik veel gegevens. Ik zoek niet alleen naar jaartallen maar ook bijzonderheden uit hun leven en het leven in die tijd, in dat gebied. Waar woonden zij, en hun aanverwanten, wat voor beroep hadden zij. Zo heb ik heel veel "verhalen en wetenwaardigheden" die wil ik van tijd tot tijd op deze website plaatsen.

Categorie: Familienamen » Z


Screenshot van website