stamboomgids

Bronnen » Beeldbanken

Websites 21 - van 27:

Gelderland in beeld - www.gelderlandinbeeld.nl

De gedigitaliseerde beeldcollectie van de Gelderland Bibliotheek, onderdeel van Bibliotheek Arnhem. Op deze site vindt u ca. 60.000 ansichtkaarten, foto's en gravures met topografische afbeeldingen uit de Provincie Gelderland.


Screenshot van website

Het Drents verleden in beeld - www.drentsarchief.nl/zoeken/fotos

Het Drents Fotoarchief is een initiatief van het Drents Archief en is een samenwerkingsverband met Drentse gemeenten, historische verenigingen en musea. Deze vernieuwde website biedt u de mogelijkheid om zelf commentaar aan foto's toe te voegen.


Screenshot van website

Het Geheugen van Nederland - www.geheugenvannederland.nl

De website van Het Geheugen laat zich het best omschrijven als een enorme digitale schatkamer van het Nederlands verleden. Bezoekers kunnen door tientallen historische collecties bladeren, of gericht zoeken naar (beeld)materiaal over een specifiek onderwe


Screenshot van website

Het verleden in beeld - www.geneaknowhow.net/in/beeld.htm

Op deze site kunt u beeldmateriaal vinden, dat u een idee geeft hoe zaken er in het verleden uit hebben gezien. Eventueel kunt u dit materiaal gebruiken om de resultaten van uw eigen onderzoek wat aan te kleden.


Screenshot van website

Rooynet - www.rooynet.nl

Het digitale geheugen van Venray


Screenshot van website

Spaarnestad Photo - www.spaarnestadphoto.nl

Een archief met twaalf miljoen pers- en documentaire foto's uit de 20ste eeuw en daarvoor, van over de hele wereld. In samenwerking met het Nationaal Archief.


Screenshot van website

Wie zijn dit? - blog.seniorennet.nl/wieisdit

Oude portretjes waarbij de namen gezocht worden


Screenshot van websiteGenealogie nieuws