stamboomgids

Family Tree Builder

Titel
Family Tree Builder

Beschrijving
Family Tree Builder, gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd, helpt u om uw familiegeschiedenis te onderzoeken, uw stamboom te bouwen en foto's, historische gegevens toe te voegen en nog veel meer.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 12695 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 17 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan zijn er 4 gemotiveerd (zie de recensies hieronder). De gemiddelde waardering is een 8,2 (op een schaal van 10). Er zijn 9 gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 9 (uit 10)!

Family Tree Mker is een zeer gebruiksvriendelijk programma. Geeft gedetaileerde overzichten en rapporten.Ook privancy wordt goed afgeschermd. Kan in verschillende talen worden bekeken. Voor mij zeer waardevol omdat ik zowel Nederlandse als Schotse bezoekers heb. Ik heb gepubliceerd onder Pomp Family tree.
Derhalve voor mij een 9
Hinderik Pomp - 26 maart 2009
Foto van reviewer
Ik geef de website een 9 (uit 10)!

Overzichtelijk.
(oud-lid) - 13 juni 2009
Foto van reviewer
Ik geef de website een 10 (uit 10)!

Super!
(oud-lid) - 28 augustus 2009
Foto van reviewer
Ik geef de website een 1 (uit 10)!

Ik ben altijd zeer tevreden geweest over het programma. Makkelijk en goede ondersteuning van helpdesk.

Maar ik wil nu even waarschuwen om voorzichtig te zijn met de nieuwe up-date. Sedert ik deze heb geinstalleerd gebeuren er vreemde dingen in enkele van mijn bestanden. Meldingen van grote duplicaten, foutmeldingen, afbrekingen. Maar helaas lijkt het ook of er data cq gezinsverbanden verbroken worden.

MyHeritage ingeschakeld. Ik verwacht - dat zij net als anders - mij weer goed zullen helpen met het programma.

Maar ik wil anderen in de tussentijd even waarschuwen voorzichtig te zijn. Ik weet niet waar de fout ligt. Ik wil alleen waarschuwen, om te voorkomen dat anderen in de problemen en gegevens gaan verliezen c.q. beschadigen.

Silvia

Silvia - 4 januari 2011


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie