stamboomgids

Stamboom Van der Kerff

Titel
Stamboom Van der Kerff

Beschrijving
Een publicatie door R. van der Kerff met gegevens over oa. de families Van der Kerff, Van Duijne, Markus, Beijen, Van Markus, De Bruijn, De Meijer, Udinga, Hageman en Hogenhout.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 1009 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 10 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan is er 1 gemotiveerd (zie de recensie hieronder). De gemiddelde waardering is een 5,1 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 1 (uit 10)!

Hieronder mijn reactie op een mailtje van Roy van der Kerff van ruim een jaar geleden Hij heeft echter niet meer gereageerd.

Ik begrijp uit je verhaal dat je nooit contact hebt gehad met P. van Markus en dat je blijkbaar zonder zijn toestemming heel veel gegevens van zijn homepage hebt overgenomen. Deze bron vermeld je niet bij je overzichten. Erg slordig voor iemand die zijn stamboom heeft gepubliceerd op een site waarop juist wordt gewaarschuwd zonder toestemming geen gegevens over te nemen van andere homepages. Dit moet voor P. van Markus heel frustrerend zijn. Ik ga een kijkje nemen op die site.
-----------------------------------------------------------
>De meeste gegevens van (van) Markus, Marcus zijn ontleent uit een genealogie van >P. van Markus website : http://www.xs4all.nl/~pvmarkus/ Deze heeft ook een aantal >bronnen geraadpleegt die ik ook onder ogen zou wille zien.
(oud-lid) - 3 december 2010


   U mag een website maar één keer een recensie geven.