stamboomgids

Haza-Data

Titel
Haza-Data

Beschrijving
Haza-21 is een relationeel informatiesysteem voor genealogen en historici. Het programma is gebouwd op een relationele database en bestaat uit drie modulen, die gecombineerd en volledig geïntegreerd gebruikt kunnen worden: Genealogie, Registratie en Goederen. Deze zijn onderling volledig geïntegreerd, alsmede via een centrale Thesaurus. Zie de gedetailleerde beschrijvingen van de modulen.

Website adres

Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 5614 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 18 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan zijn er 2 gemotiveerd (zie de recensies hieronder). De gemiddelde waardering is een 7,7 (op een schaal van 10). Er is 1 gebruiker die deze site heeft opgenomen in zijn/haar Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 8 (uit 10)!

Ik werk er nu al jaren mee. Vertalingen in het Engels en Fries. Ben erg tevreden met dit programma. Vooral nadat ik verschillende naast HAZA21 heb laten draaien.
(oud-lid) - 11 april 2008
Foto van reviewer
Ik geef de website een 4 (uit 10)!

Zij geven niet de mogelijkheden/uitbreidingen die zij beloven op de haza-website. Sinds enkele jaren wordt dat al beloofd en er gebeurt niets. Wanneer gebruikers er naar informeren krijgen ze als antwoord dat de dicussie is gesloten. Voorts is de enige man die de helpdesk beheert een beetje pedant.
Martien Dekkers
(oud-lid) - 20 mei 2008


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie