stamboomgids

Pro-Gen

Titel
Pro-Gen

Beschrijving
PRO-GEN is een genealogisch programma voor een PC met Windows XP t/m Windows 10. PRO-GEN kan u van dienst zijn bij uw hobby vanaf het onderzoek tot en met het maken van uw publicatie. PRO-GEN is gemaakt door Johan Mulderij en Dinant Scholte in 't Hoff. Het programma bestaat sinds 1989 en kent vele duizenden gebruikers. Ondersteuning wordt rechtstreeks verleend door de auteurs en door de helpdesks van de PRO-GEN gebruikersgroep.

Website adres

Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 5311 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 60 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan zijn er 2 gemotiveerd (zie de recensies hieronder). De gemiddelde waardering is een 7,0 (op een schaal van 10). Er is 1 gebruiker die deze site heeft opgenomen in zijn/haar Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 8 (uit 10)!

Ik werk zelf met Pro-Gen en het bevalt mij goed. Het programma wordt in DOS gedaan, d.w.z. alles doe je op het toetsenbord. Niet met de muis.
(oud-lid) - 2 november 2008
Foto van reviewer
Ik geef de website een 10 (uit 10)!

Als lid nr. 654 geef ik PRO-GEN een 10 (uit 10) voor alle plezier die al heel veel jaren aan dit fantastische programma beleef. Wat er ook is veranderd aan besturingssystemen PRO-GEN kon er als een DOS-programma altijd mee werken en was nooit voor één gat te vangen.
J. van Loosen - 1 december 2011


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie