stamboomgids

Familiesporen | Voorouders van Karin van Veen in mannelijke en vrouwelijke lijn

Titel
Familiesporen | Voorouders van Karin van Veen in mannelijke en vrouwelijke lijn

Beschrijving
Op Familiesporen staan de volgende voorouderlijke takken me aangetrouwde families: Boekooy (Leiden), Bredewold (Leiden en Zwolle), Focker (Leiden en Koudekerk), Kortekaas (Bollenstreek), Poptie (Leiden en Sedan), Stouten (Leiden), Van der Steen (Leiden), Van Veen (Leiden, Delft en Voorburg) en Van Wijk (Leiden). Tot de familie Van Wijk behoren de firmanten van de Wollendekenfabriek Gebrs. Van Wijk.
Per generatie zijn bijzonderheden over zowel de ouders als de kinderen opgenomen. Zoals informatie over woningbezit en transcripties van notariële akten.
Regelmatig verschijnen op deze website in blogvorm artikelen over het leven van deze mensen.Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 365 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er is 1 bezoeker die bovenstaande website een cijfer heeft gegeven, deze is ook gemotiveerd (zie de recensie hieronder). De gemiddelde waardering is een 10,0 (op een schaal van 10). Er is 1 gebruiker die deze site heeft opgenomen in zijn/haar Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 10 (uit 10)!

Het wordt tijd dat deze website publiekelijk gewaardeerd wordt. Er is namelijk ontzettend veel werk voor verricht. De informatie is zeer uitgebreid en in hoge mate betrouwbaar. Een aanrader voor een ieder die voorouders in Leiden zoekt. Chapeau
Herman - 13 juni 2019


   U mag een website maar één keer een recensie geven.