stamboomgids

Ancestor Tree Manager

Titel
Ancestor Tree Manager

Beschrijving
Ancestor Tree Manager (ATM) is een 2-talig, gratis genealogieprogramma waarmee op eenvoudige wijze een aantrekkelijke website te maken is voor het publiceren van kwartierstaten, parentelen, persoonsbladen, scans van bronnen en een index op de personen. De rapportages zijn geschikt voor internet maar kunnen ook gewoon lokaal op de PC gebruikt worden.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 1247 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 5 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan zijn er 3 gemotiveerd (zie de recensies hieronder). De gemiddelde waardering is een 8,6 (op een schaal van 10). Er zijn 2 gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 9 (uit 10)!

Ancestor Tree Manager (ATM) is een zeer gemakkelijk programma om je stamboom gegevens in te verwerken en op te slaan, tevens is het zeer eenvoudig om een duidelijke website te genereren vanuit ATM en deze te tonen op het internet. De uitgebreide handleiding wordt goed up to date gehouden bij het verschijnen van een nieuwe versie. Je kunt het programma momenteel in het Nederlands, Engels en Duits gebruiken. Het koppelen en/of vermelden van bronnen bij personen en gebeurtenissen gaat heel gemakkelijk en werkt goed. Dit programma is zeer zekers een aanrader voor iedereen die graag met een Nederlands programma werkt, en zijn gegevens graag goed onderbouwt met bronnen, wat in Ancestor Tree Manager zeer goed geregeld is.
Peter Buijk - 23 maart 2019
Foto van reviewer
Ik geef de website een 8 (uit 10)!

Ancestor Tree Manager is een vrij nieuw programma. Zoals bij elk nieuw programma moet je er even aan wennen, maar is een makkelijk te begrijpen programma met veel mogelijkheden. Wat mij aantrok is de geweldige HTML uitdraai die je zo op internet kunt publiceren en waarin je heen en weer kunt bladeren naar elke persoon.
De maakster van dit programma geeft je bij problemen een fijne support, heel goede adviezen en leeft echt met je mee.
Een aanrader om dit programma te proberen.
L.F. Hesseling - 2 mei 2020


   U mag een website maar één keer een recensie geven.