stamboomgids

Internet bij stamboomonderzoek (Yvette Hoitink en Jeroen van Luin)

Titel
Internet bij stamboomonderzoek (Yvette Hoitink en Jeroen van Luin)

Beschrijving
Stamboomonderzoek heeft er met de komst van internet een dimensie bij gekregen. Deze gids beschrijft de mogelijkheden die internet biedt, van het zoeken in bronnen en webpublicaties tot het uitwisselen van informatie met andere onderzoekers en het zelf publiceren van gegevens. Met de technieken en websites die de auteurs aanreiken kunt u zelf aan de slag met uw familiegeschiedenis. Yvette Hoitink en Jeroen van Luin zijn beiden werkzaam in de informatiebranche en zijn ervaren stamboomonderzoekers.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 287 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er is 1 bezoeker die bovenstaande website een cijfer heeft gegeven, deze is ook gemotiveerd (zie de recensie hieronder). De gemiddelde waardering is een 5,0 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 5 (uit 10)!

In april 2019 verscheen er een linkje naar dit boek in de nieuwsbrief "Berichten uit uw genealogische netwerk". Iedereen die via dat linkje op deze pagina terecht kwam wil ik er op wijzen dat dit boek uit 2005(!) komt. In die tijd was dit ongetwijfeld een erg goed boek (en had het ook absoluut een hoger cijfer verdiend), maar het internet heeft in de afgelopen 14 jaar niet stilgestaan. Zou je dit boek nu nog kopen, dan zou het toch erg achterhaald zijn.
Manja Schledorn - 30 april 2019


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie