stamboomgids

Archief Eemland

Titel
Archief Eemland

Beschrijving
Het Archief Eemland, in de Nederlandse provincie Utrecht, is het Regionaal Historisch Centrum voor Amersfoort, Baarn, Eemnes, Leusden, Renswoude, Soest, Woudenberg en het waterschap Vallei en Eem. Het fungeert tevens als documentatie-centrum voor Kamp Amersfoort. Het archief was tot mei 2014 gevestigd in het stadsinformatiecentrum De Observant op het Stadhuisplein te Amersfoort. Op 1 mei 2014 verhuisde het naar het Eemhuis.Meer info
Archief Wiki


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 5454 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 15 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan is er 1 gemotiveerd (zie de recensie hieronder). De gemiddelde waardering is een 5,5 (op een schaal van 10). Er zijn 3 gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 10 (uit 10)!

En een dikke 10! Geweldige site, hier kan je tenminste een akte goed beoordelen (of het de goede, en is het leesbaar) voordat je hem besteld. Kopieen zijn voor een redelijk bedrag (1,36) te bestellen, alleen na 1,5 week nog steeds niets binnen dus dat is iets minder service.
Overzichtelijk en vooral uit de notariele aktes heb ik veel informatie weten te halen, wat o.a. weer handig is voor een stukje familiegeschiedenis.
(oud-lid) - 2 april 2008


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie