stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1421 - 1430 van 1794:

www.genealogieonline.nl/stamboom-den-boer

Stamboom den Boer

Een genealogische publicatie door Christian den Boer met gegevens over onder andere de families Den Boer, Konz, Donné, Den Boer 1823, Van Enthoven, Den Boer 1855, Den Boer 1852, Eberhardt en Mast 1890.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/den-boer-stamboom

Stamboom den Boer

Een genealogische publicatie door Sven den Boer met gegevens over onder andere de families Den Boer, Landegent, Van Nood, Cornelia den Boer, Bernardina Johanna Maria Franse, Jacomina Cornelisse den Boer, Van der Werff, Pieters Hoek en Maria Cornelisse den Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-den-boer-en-groot

Stamboom Den Boer en Groot

Een genealogische publicatie door Fred den Boer met gegevens over onder andere de families Groot, Den Boer, Smit, Van Driel, Ravensbergen, Griffioen, Den Hollander, Verhoef en Visser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-den-boer-de-klerk

Stamboom den Boer/de Klerk

Een genealogische publicatie door Kim Vader met gegevens over onder andere de families Den Boer, De Vries, Maas, Tollenaar, Vader, Le Duc, Snoeijs, Van de Ven en De Bijl.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-den-brok-coolen-wittek-stichel

Stamboom den Brok, Coolen, Wittek, Stichel

Een genealogische publicatie door Kim Wittek met gegevens over onder andere de families Den Brok, Coolen, Wittek, Smeets, Vos, Brock(en), Brock, Stichel en Peters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-edo-bergsma

Stamboom Edo Bergsma

Een publicatie door Jan met gegevens over oa. de families Der Franken, Van Holland, Buma, Troje, Bergsma, Van Beieren, Van Scheltinga, Van de Ostrogoths, Of Sicambri en Van Arkel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-erik-de-bruyn-stekene-belgie

Stamboom Erik de Bruyn - Stekene (Belgie)

Een publicatie door Erik de Bruyn met gegevens over oa. de families De Bruijn, Saman, De Witte, Van Goethem, Inghels, Zaman, Carpenter, Van Overloop, Vaerewijck en Truyman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-evert-bakker

Stamboom Evert Bakker

Een genealogische publicatie door Evert Bakker met gegevens over onder andere de families Campagne, Bakker, De Jongh, Van der Wal, De Kock, Treffers, Verploegh, Den Dunnen en Verschoor.


Screenshot van website

vanniftrik.nl/Stambomen/Niftrik/start.php

Stamboom familie Baars

De gegevens van de familie Baars zijn door *mijzelf verzameld. Ik heb uren doorgebracht in het gemeente-archief van Amsterdam aan de Amstel. De gegevens gaan terug tot 1740. *Paula van Niftrik-Baars geb.21 mei 1936 te Amsterdam.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-baas

Stamboom Familie Baas

Een genealogische publicatie door Klaas Baas met gegevens over onder andere de families Baas, Smit, Dieterman, Seip, Grimmius, Haentjens, Mulder, De Vries en Sportel.


Screenshot van website