stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1421 - 1430 van 1881:

www.genealogieonline.nl/bus-stamboom

Stamboom Bus

Een genealogische publicatie door ebuzzz met gegevens over onder andere de families Bus, Hom, Smit, Wortel, Teunisse, Vos, Reintjes, Kuit en Majoor.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bus

Stamboom Bus-vanden Elsen

Een publicatie door Hans Bus met gegevens over oa. de families Van den Elsen, Bus, Bertens, Bakker, Van Gorp, Bouman, Van Nunen, Westrus, Holdijk en Verbeeck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-busio

Stamboom Busio

Gegevens over oa. de families Busio, Jansen, Van Gils, Van Gool, Joosen, De Bodt, Van Riel, Luijten, Haanskorf en Van Tilburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-busscher

Stamboom Busscher

Een genealogische publicatie door Ronald Busscher met gegevens over onder andere de families Van Wassenaer, Van Wessex, Bulthuis, De Roode, Busscher, Deutgen, Van Mercia, Jonker en Jans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bussink

Stamboom Bussink

Een publicatie door JM Bussink met gegevens over oa. de families Bussink, Wolsink, Hilferink, Huntink, Boesvelt, Bonenberg, Bruil), Stronkman, Van Driesschen en Bunk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-butter-kes

Stamboom Butter-Kes

Een publicatie door A. Butter met gegevens over oa. de families Van Dalen, Van Os, Oosterbaan, Butter, Versteeg, Kes, Van Melsen, Van Osch, Van Zanten en Nel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buurman

Stamboom Buurman

Een genealogische publicatie door Sander Buurman met gegevens over onder andere de families Buurman, Derix, Blaak, Roosenboom, Roos, Leijdes, Kooijman en Klootwijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buursink-een-twentse-familie

Stamboom BUURSINK - een Twentse familie

Een genealogische publicatie door John Buursink met gegevens over onder andere de families Buursink, Klein Buursink, Smalenbroek, Buersinck, Buirsinck, Smit, Nijland, Gleis en Nijhof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buwalda-van-jaarsveld

Stamboom Buwalda en Van Jaarsveld

Een publicatie door HaNasi met gegevens over oa. de families Van Jaarsveld, Cnossen, De Flart, Buwalda, Bakker, Messchaert, Koopmans, Delcour, Wybes en Bosman.


Screenshot van website

www.buzepol.com

Stamboom Buzepol

Een publicatie door Jan Buzepol met gegevens over o.a. de families Buzepol, Biezepol, Visser, Van der Hoek, Harmsen en vele andere.


Screenshot van website