stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1561 - 1570 van 1682:

Stamboom Van den Berg Overschie en Scheveningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-berg-overschie-en-scheveninge ...

Een publicatie door Jaap van den Berg met gegevens over oa. de families Meere, Van den Berg, De Niet, Van der Wiel, Spaans, Roos, Taal, De Vos, Harteveld en Bergwerf.


Screenshot van website

Stamboom Van den Berg(h) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-berg-etten-leur

Een publicatie door D.Therry met gegevens over oa. de families Blommaert, Van den Berg, Bergh (Van Den ), Van den Bergh, Bom, Therry, Brans, Nuijten, Van Ginneken en Nagtzaam.


Screenshot van website

Stamboom Van den Berg, De Jager - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-berg-de-jager

Een genealogische publicatie door Peter de Jager met gegevens over onder andere de families De Jager, Van Hamburg, Van den Berg, Voort, Meulenbelt, Van Langeveld, Balk, Sint Nicolaas en Van der Graaf.


Screenshot van website

Stamboom Van den Berg/Beekman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-berg-beekman

Een publicatie door M.J. Verkerke-van den Berg met gegevens over oa. de families Van den Berg, Niessink, Beekman, Jansen, Opstelten, De Goeij, Buitenhuis, Rouwenhorst, Willems en Brummelkamp.


Screenshot van website

Stamboom Van den Berg/Bloemers/Meulink - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-berg-bloemers-meulink

Een publicatie door Carla van den Berg met gegevens over oa. de families Van den Berg, Meulink, Bloemers, Mollink, Boers, Bosman, Lier, Lode, Roelofs en Libbers.


Screenshot van website

Stamboom Van den Berg/Fijneman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-berg-fijneman

Een publicatie door J.A.M. van den Berg met gegevens over oa. de families Van den Berg, Fijneman, Scholte, Reijers, Fijnmans, Van der Spek, Maas, De Vries, De Groot en Beek.


Screenshot van website

Stamboom Van den Berg/Osse/Van de Meeberg/Peppelenbosch - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-berg-osse-van-de-meeberg-pepp ...

Een genealogische publicatie door Jan van den Berg met gegevens over onder andere de families Osse, Van den Berg, Van de Meeberg, Zuurdeeg, Le Pair, Van Luin, Croes, Van Egmond en Sterkeman.


Screenshot van website

Stamboom Van den Berg/van der Werf - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-berg-van-der-werf

Een publicatie door Marjo van den Berg met gegevens over oa. de families Van der Werf, Wolfers, Muller, Van Zeijl, Van der Werf(f), De Jager, Van den Berg, Van Deelen, Nadorp en Krul.


Screenshot van website

Stamboom Van den Berge - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-berge

Een publicatie door Rinus van den Berge met gegevens over oa. de families Van den Berge, Ketelaar, Hoogerheide, Snodijck, Tramper, Evertsen, Slimmen, Harthoorn, Bouwens en Sonke.


Screenshot van website

Stamboom Van den Bergh - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-bergh

Een publicatie door Van den Bergh met gegevens over oa. de families Van den Bergh, Vierlinck, Buijsen, Messen, Oerlemans, Deckers, Beas, Maria, Jacobsen en Vroomens.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws