stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1561 - 1570 van 1739:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-brakel

Stamboom Van Brakel

Een publicatie door S. van Brakel-Groenendijk met gegevens over oa. de families Van Brakel, Van Rootselaar, Blanken, Van der Stam, Van Eck, Verbeek, Van Maren, Van Wessel, Van Meteren en Van Tuijl.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-brande

Stamboom Van Brande

Een publicatie door Willy van Brande met gegevens over oa. de families Van Brande, Strybol, Van den Brande, Van den Branden, Maes, Van Goethem, Noens, Braem, Smet en Steenssens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-briemen

Stamboom Van Briemen

Een publicatie door R. van Briemen met gegevens over oa. de families Van Briemen, Van Veen, Stolp, Beckeringh, Dekker, Fokke, Sijbrands, Mastenbroek, Van de Beld en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-brinks

Stamboom van Brinks

Een genealogische publicatie door Reint Brinks met gegevens over onder andere de families Harbers, Keizer, Manenschijn en Brinks.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-britsem

Stamboom Van Britsem

Een publicatie door Ben van Britsem met gegevens over oa. de families Van Britsem., Goedhart, Van Loon, Schaap, Borsten, Hoogenstrijd, Kalle, Vlijman, Vegt en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-britsom-en-bax

Stamboom Van Britsom en Bax

Een publicatie door M. van Britsom met gegevens over oa. de families Van Britsom, Back, Bax, Lucas, De Leeuw, Denee, Koelemeijer, Houtappel, Dierickx en Marcus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-broeckhuijsen

Stamboom Van Broeckhuijsen

Gegevens over oa. de families Van Broeckhuijsen, Van Broeckhuysen, Nahon, Remmerswaal, Koonings, De Bruijn, Weijnen, Min, Van Dijk en Levolger.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-buerse-een-middeleeuwse-familie

Stamboom VAN BUERSE - een middeleeuwse familie

Een genealogische publicatie door John Buursink met gegevens over onder andere de families Van Buerse, De Burse, Von Buerse, Von Buerse Zu Ottenstein, Van Keppel van de Woolbeke, De Swicker, Van Hovele, Von der Tinnen Zu Kaldenhof en Middeldorp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-buren

Stamboom Van Buren

Een publicatie door Rob van Buren met gegevens over oa. de families Van Buren, Boode, Van Dam, Romeijn, De Jong, Blanken, Boon, De Boo, Rehorst en Stuurman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-buren-stamboom

Stamboom Van Buren

Een genealogische publicatie door Romein van Buren met gegevens over onder andere de families Van Buren, Van Laarhoven, Snellen, Wagemakers, Hock, Van den Heuvel, Van Oss, De Cort en Janssen.


Screenshot van website