stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1561 - 1570 van 1756:

Stamboom Van Bijnen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bijnen

Een publicatie door C.H. van Broeckhuijsen met gegevens over oa. de families Van Bijnen, Van Beijnen, Rokven, Vermelis, De Hart, Str√ľnk, Kolster, Van Wijk, Bik en Vughts.


Screenshot van website

Stamboom van Bilsen (vrnl Brabant) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bilsen

Een publicatie door D.W.M. (Boy) van Bilsen met gegevens over oa. de families Bilsen, Van, Bilsen, Schaaijk, Van, Paulussen, Dungen, Van Den, Pennings, Ven, Van de, Vriends en Vriends.


Screenshot van website

Stamboom Van Blijderveen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-blijderveen

Een publicatie door Joop van Blijderveen met gegevens over oa. de families Van Blijderveen, Bleijerveld (van Blijderveen), Van Bleijerveen (van Blijderveen), Bleijerveen (van Blijderveen), Van Amerongen (van Blijderveen), Bleijerveen, Van Blijderveen (Bleijerveld), Van Schaik, Van Verseveld en Peters.


Screenshot van website

Stamboom Van Blijdesteijn, Herstein, de Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-blijdesteijn

Een publicatie door Esther van Blijdesteijn met gegevens over oa. de families Van Blijdenstijn, Israels, De Jong, Van Straten, Van Blijdestijn, Wolff, De Heer, Van Dijk, Wolf en Boonstra.


Screenshot van website

Stamboom Van Blitterswijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-blitterswijk

Een genealogische publicatie door Jan van Blitterswijk met gegevens over oa. de families Van Blitterswijk, Leenders, Nelck, Legerstee, Biersteker, De Wijs, Smit, De Waard en De Waard.


Screenshot van website

Stamboom Van Bockhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bockhoven

Een publicatie door E. Hillebregt - Zuiderwijk met gegevens over oa. de families Van Bockhoven, Zuiderwijk, Van Bockhove, Kok, De Vos, Van Bokhoven, Verhoeven, Brouwer, Roels en Gelauff.


Screenshot van website

Stamboom Van Boeckel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boeckel

Een publicatie door Hans van Boeckel met gegevens over oa. de families Van Bockel, Van Bokkel (Bockel), Vos, Soede, Van Boekel, Van Bokkelt (Bockel), Van Boeckel, Quivooij, Van Bockel (van Boekel) en Van Bokkel.


Screenshot van website

Stamboom Van Boeijen-Geesink - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boeijen-geesink

Een genealogische publicatie door Tanja van Boeijen-Geesink met gegevens over onder andere de families Van Boeijen, Geesink, Stortelers, Den Heijer, Geesink Anton, Herrebout, Schipper, Van Steen en Van Loozenoord.


Screenshot van website

Stamboom Van Bokkem - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bokkem

Een publicatie door Dirk Baas met gegevens over oa. de families Van Bokkem, Gielen, Zondervan, Van der Waal, 't Hart, Visser, Van der Ent, Groenendijk, Van Vliet en Dorr.


Screenshot van website

Stamboom van Bokkem - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-bokkem

Een genealogische publicatie door Foort de Rijder met gegevens over onder andere de families Van Bokkem, Van Bokkum, Pors, Schippers, Van Oosterwijk, Schaarman, Paardekoper, Van der Ent en Zonneveld.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws