stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1531 - 1540 van 1764:

Stamboom Van Basel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-basel

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over Van Basel.


Screenshot van website

Stamboom Van Bauwel-Michiels en Peeters-Van der Steen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bauwel-michiels-en-peeters-van-de ...

Een genealogische publicatie door Steven Van Bauwel met gegevens over onder andere de families Van Gils, Van Aken, Van Bauwel, Jonnaert, Peeters, Hesbain, Marinus, Onzea en Vanden Audenaerde.


Screenshot van website

Stamboom Van Beckhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beckhoven

Een publicatie door Dirk Van Beckhoven met gegevens over oa. de families Van Beckhoven en Van Bekhoven, verspreid over Vlaanderen en Nederland, vooral in de provincies Antwerpen (BE) en Noord-Brabant (NL).


Screenshot van website

Stamboom van Beeck - van Beek - www.zesstambomen.nl


Screenshot van website

Stamboom Van Beek - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-beek

Een publicatie door G.R. van Beek met gegevens over oa. de families Van Beek, Cornelissen, Jansen, Van Erk, Hendrixsz, Van Herk, Van Geerenstein, Van Ginkel, Hendriksen en Cornelisz.


Screenshot van website

Stamboom Van Beek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beek

Een genealogische publicatie door Antonie Willem van Beek met gegevens over onder andere de families Spierenburg, Van Beek, Den Hond, Van Haastert, De Boer, Tromp, Van Borssele, De Boulogne en Van Gavere.


Screenshot van website

Stamboom Van Beek - www.genealogieonline.nl/van-beek-stamboom

Een genealogische publicatie door Roelof van Beek met gegevens over onder andere de families Van Beek, Crielaard, Van Vliet, Verkaik, Meijer, Henke, Bal, De Ruiter en Stern.


Screenshot van website

Stamboom Van Beek - Bastiaens - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beek-bastiaens

Een publicatie door Dries Van Beek met gegevens over oa. de families Bastiaens, Van Beek, De Raad, Ver Leysen, Dilkens, Pilate, Traey, Schifferstein, Beeckman en Weymiens.


Screenshot van website

Stamboom Van Beek Arents - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beek-arents

Een publicatie door Marion van Beek Arents met gegevens over oa. de families Van Dasselaar, Arents, Mostert, Van Beek, Wesselkamp, Van Drie, Van de Veen, Arnts, Motshagen en Scholten.


Screenshot van website

Stamboom Van Beek/Oudshoorn - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beek-oudshoorn

Een publicatie door Bert van Beek met gegevens over oa. de families Oudshoorn, Moerkerken, De Vries, Lut, Pals, Moerkerk(En), Roozeboom, Moerkerk, Berends en Huisman.


Screenshot van website