stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1531 - 1540 van 1720:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bokkem

Stamboom Van Bokkem

Een publicatie door Dirk Baas met gegevens over oa. de families Van Bokkem, Gielen, Zondervan, Van der Waal, 't Hart, Visser, Van der Ent, Groenendijk, Van Vliet en Dorr.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-bokkem

Stamboom van Bokkem

Een genealogische publicatie door Foort de Rijder met gegevens over onder andere de families Van Bokkem, Van Bokkum, Pors, Schippers, Van Oosterwijk, Schaarman, Paardekoper, Van der Ent en Zonneveld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bommel

Stamboom Van Bommel

Een publicatie door Mark van Bommel met gegevens over oa. de families Ten Klooster, Kloosterziel, Van Vuure, De Jong, Verbrugge, Meereboer, Brandwijk, Blijleven, Matla en Van Bommel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bosheide

Stamboom Van Bosheide

Een publicatie door Roeli de Vos met gegevens over oa. de families Van Bosheide, Van Bosheiden, Van Apeldoorn, Collet, Kooistra, Verhoef, Gijsbertse, Van Bosheijden, Vis en De Meijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bosscha-broersma-van-dijk-van-der ...

Stamboom van Bosscha, Broersma, van Dijk, van der Meulen

Een genealogische publicatie door Freerk Bosscha met gegevens over onder andere de families Bosscha, Van der Meulen, Broersma, Van Dijk, Braak, Dijkstra, Penninga, Van der Velde en Speulstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bouwel

Stamboom Van Bouwel

Een publicatie door Christine met gegevens over oa. de families Van Bouwel, Van Hoof, Wouters, Aussems, De Schutter, Schellekens, Janssens, De Bie, Duquenne en De Weerdt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-bouwel

Stamboom Van Bouwel

Een genealogische publicatie door Van Bouwel met gegevens over onder andere de families Van Bouwel, Raeymakers, Keulemans, Greefs, Struijk, Van den Wijngaert, Nemegeer, Leemans en Mertens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boven

Stamboom Van Boven

Een genealogische publicatie door Maarten van Boven met gegevens over onder andere de families Van Boven, Indemans, Smits, Krijn, Stassen, Storms, Swarten, Lauweriks en Stams.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boven-en-stafleu

Stamboom Van Boven en Stafleu

Een publicatie door J. van Boven met gegevens over oa. de families Boven, van, Stafleu, Houweling, Hageman, (Vil) Visser, Vil, Stavleu, Catsburg en Catsburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boxtel

Stamboom Van Boxtel

Een genealogische publicatie door Jos Peters met gegevens over onder andere de families Van Boxtel, Van der Sanden, Zomers, Smits, Van den Broek, Verhagen, Timmermans, Van Heertum en Van der Pol.


Screenshot van website