stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1521 - 1530 van 1802:

www.genealogieonline.nl/stamboom-jacob-de-bie

Stamboom Jacob de Bie

Een genealogische publicatie door Jacob de Bie met gegevens over onder andere de families Amiabel, Van der Werf, Van der Tuuk, Van der Werff, De Bie, Hollander, Van der Tuick, Meeuwisse en Groenewegen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-bakker

Stamboom Jan Bakker

Een publicatie door Jan Bakker met gegevens over oa. de families Bakker, Osinga, Van der Weg, Alberda, Starkenburg, Affolter, Hoekema, Sinnema, Steegstra en Hoekstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/jan-bakker-stamboom

Stamboom Jan Bakker

Een genealogische publicatie door Jan Bakker met gegevens over onder andere de families Van Wijhe, Jans, Tamminga, Van Kent, Bakker, Clant, Wiarda, Hoving en Lewe.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-borst

Stamboom Jan Borst

Een publicatie door R. Schoorl met gegevens over oa. de families Borst, Kroon, De Boer, Eecen, Hart, Frans, Berkhouwer, Over, De Geus en Groot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-op-den-brouw

Stamboom Jan op den Brouw

Een genealogische publicatie door J. op den Brouw met gegevens over onder andere de families Van der Meer, De Witte, Van den Broek, Op den Brouw, Aaldijk, Van Wijk, De Jager, Groenendijk en Nerings.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-op-den-brouw-de-witte

Stamboom Jan op den Brouw (fam. de Witte 1535-1865)

Een genealogische publicatie door J. op den Brouw met gegevens over onder andere de families De Witte, De With, Van den Ouden, Van Dalen, Klaassen, Roose, Van Doesselaar, De Bruijne en Maas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-boogaard-van-den-broek

Stamboom Jan van den Boogaard en Maria Magdalena van den Broek

Een publicatie door Nanette van den Boogaard met gegevens over oa. de families Van den Boogaard, Van Aalst, Van Os, Van den Broek, De Kwaasteniet, Van den Bogaard, Hartman, Hofman, Rehm en Moolenaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jon-anthony-skip-boes

Stamboom Jon Anthony Skip Boes

Een publicatie door Hendrik Jan Boes met gegevens over oa. de families Timmerman, Boes, Jans, Muller, Combé, De Weerdt, Kers, De Winter, De Jonge en Middelkamp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kees-van-den-broek

Stamboom Kees van den Broek

Een genealogische publicatie door Cornelis Jan van den Broek met gegevens over onder andere de families Van den Broek, Rinders, Van den Boomgaard, Rijnders, Harinck, Willems, De Klerk, Verwer en Groenewegen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-louis-de-boer

Stamboom Louis de Boer

Een genealogische publicatie door Louis de Boer met gegevens over onder andere de families De Boer, Majoor, Vos, Schaapherder, De Leeuw, Majoor Majeur, Bus, Smit en Focker.


Screenshot van website