stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1511 - 1520 van 1767:

Stamboom Remmie Boxem - www.genealogieonline.nl/stamboom-remmie-boxem

Een publicatie door R. Peters-Boxem met gegevens over oa. de families Boxem, Vos, Jagt, Lenten, Klönne, Smidt, Middelbos, Van der Werf, Post en Jonker.


Screenshot van website

Stamboom Roelof Klazes Bralts - www.genealogieonline.nl/stamboom-roelof-klazes-bralts

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Bralts, Bralts (Brals), Wijnstra, De Boer, Van der Meulen, Jonkman, De Jong, Huisman, Heida en Sytema.


Screenshot van website

Stamboom Senn van Basel - www.genealogieonline.nl/stamboom-senn-van-basel

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families Senn Van Basel, Mersen Senn Van Basel, Beelaerts Van Blokland, Bik, Rose, Hooreman, Cloot, Kuijper, Fabre en De Lille.


Screenshot van website

Stamboom Seppe van den Broek - www.genealogieonline.nl/stamboom-seppe-van-den-broek

Een publicatie door Leo Daman met gegevens over oa. de families Joseph, Maria, Catharina, Elisabeth, Franciscus, Joannes, Petrus, Josephus, Anna en Barbara.


Screenshot van website

Stamboom Te Boekhorst - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-boekhorst

Een publicatie door A.E.M. te Boekhorst met gegevens over oa. de families Te Boekhorst, Volmer, Lamers, Hoogveld, Hendriks, Jansen, Barink, Heuvel, Van Setten en Veldman.


Screenshot van website

Stamboom Te Brake - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-brake

Een publicatie door Dick te Brake met gegevens over oa. de families Van der Kooij, Langerveld, Bakker, Van der Heide, Overgaauw, Hesselius, Dijkshoorn, Te Braake, Hoens en Van Dijck.


Screenshot van website

Stamboom Te Brake - www.genealogieonline.nl/te-brake-stamboom

Een publicatie door Marcel te Brake met gegevens over oa. de families Te Braake, Te Brake, Brusse, Mierdink, Wigchers, Smalbrake, Schepers, Ter Haar, Beckers en Boom.


Screenshot van website

Stamboom te Brake - Roelofs - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-brake-roelofs

Een genealogische publicatie door Herbert te Brake met gegevens over onder andere de families Jans, Te Brake, Ter Reegen, Datema, Colins, De Schietere, Roelofs, Reitsema en Peters.


Screenshot van website

Stamboom Ten Berge - www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-berge

Een publicatie door Olivier ten Berge met gegevens over oa. de families De Razes, Cloeck, Polak, Vitringa, Ten Cate, Ligthart, Hellema, Van Cuyk, Boulogne (Bouillon) en Van Bronckhorst.


Screenshot van website

Stamboom Ten Berge - www.genealogieonline.nl/ten-berge-stamboom

Een genealogische publicatie door Jessica ten Berge met gegevens over onder andere de families Botter, Ten Berge, Boon, Suirman, Roovers, Welbergen, Pieters, Zandman en Idskes.


Screenshot van website