stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1501 - 1510 van 1756:

Stamboom Pieter de Bruijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-pieter-de-bruijn

Een genealogische publicatie door Jacques van der Meer met gegevens over onder andere de families De Bruijn, Bom, Van Saase, Woensdregt, Grootzwagers, Jillis(Illie), Franssen, Scholte en De Bel.


Screenshot van website

Stamboom Ray Baker - www.genealogieonline.nl/stamboom-ray-baker

Een publicatie door Mary Baker met gegevens over oa. de families Russell, Smith, Trapier, Tullos, Ingle, Dijkema, Sauls, Doornbos, Bakker en Funk.


Screenshot van website

Stamboom Remmie Boxem - www.genealogieonline.nl/stamboom-remmie-boxem

Een publicatie door R. Peters-Boxem met gegevens over oa. de families Boxem, Vos, Jagt, Lenten, Klönne, Smidt, Middelbos, Van der Werf, Post en Jonker.


Screenshot van website

Stamboom Roelof Klazes Bralts - www.genealogieonline.nl/stamboom-roelof-klazes-bralts

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Bralts, Bralts (Brals), Wijnstra, De Boer, Van der Meulen, Jonkman, De Jong, Huisman, Heida en Sytema.


Screenshot van website

Stamboom Senn van Basel - www.genealogieonline.nl/stamboom-senn-van-basel

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families Senn Van Basel, Mersen Senn Van Basel, Beelaerts Van Blokland, Bik, Rose, Hooreman, Cloot, Kuijper, Fabre en De Lille.


Screenshot van website

Stamboom Seppe van den Broek - www.genealogieonline.nl/stamboom-seppe-van-den-broek

Een publicatie door Leo Daman met gegevens over oa. de families Joseph, Maria, Catharina, Elisabeth, Franciscus, Joannes, Petrus, Josephus, Anna en Barbara.


Screenshot van website

Stamboom Te Boekhorst - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-boekhorst

Een publicatie door A.E.M. te Boekhorst met gegevens over oa. de families Te Boekhorst, Volmer, Lamers, Hoogveld, Hendriks, Jansen, Barink, Heuvel, Van Setten en Veldman.


Screenshot van website

Stamboom Te Brake - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-brake

Een publicatie door Dick te Brake met gegevens over oa. de families Van der Kooij, Langerveld, Bakker, Van der Heide, Overgaauw, Hesselius, Dijkshoorn, Te Braake, Hoens en Van Dijck.


Screenshot van website

Stamboom Te Brake - www.genealogieonline.nl/te-brake-stamboom

Een publicatie door Marcel te Brake met gegevens over oa. de families Te Braake, Te Brake, Brusse, Mierdink, Wigchers, Smalbrake, Schepers, Ter Haar, Beckers en Boom.


Screenshot van website

Stamboom te Brake - Roelofs - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-brake-roelofs

Een genealogische publicatie door Herbert te Brake met gegevens over onder andere de families Jans, Te Brake, Ter Reegen, Datema, Colins, De Schietere, Roelofs, Reitsema en Peters.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws