stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1501 - 1510 van 1682:

Stamboom Van Blijdesteijn, Herstein, de Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-blijdesteijn

Een publicatie door Esther van Blijdesteijn met gegevens over oa. de families Van Blijdenstijn, Israels, De Jong, Van Straten, Van Blijdestijn, Wolff, De Heer, Van Dijk, Wolf en Boonstra.


Screenshot van website

Stamboom Van Blitterswijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-blitterswijk

Een genealogische publicatie door Jan van Blitterswijk met gegevens over oa. de families Van Blitterswijk, Leenders, Nelck, Legerstee, Biersteker, De Wijs, Smit, De Waard en De Waard.


Screenshot van website

Stamboom Van Bockhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bockhoven

Een publicatie door E. Hillebregt - Zuiderwijk met gegevens over oa. de families Van Bockhoven, Zuiderwijk, Van Bockhove, Kok, De Vos, Van Bokhoven, Verhoeven, Brouwer, Roels en Gelauff.


Screenshot van website

Stamboom Van Boeckel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boeckel

Een publicatie door Hans van Boeckel met gegevens over oa. de families Van Bockel, Van Bokkel (Bockel), Vos, Soede, Van Boekel, Van Bokkelt (Bockel), Van Boeckel, Quivooij, Van Bockel (van Boekel) en Van Bokkel.


Screenshot van website

Stamboom Van Boeijen-Geesink - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boeijen-geesink

Een genealogische publicatie door Tanja van Boeijen-Geesink met gegevens over onder andere de families Van Boeijen, Geesink, Stortelers, Den Heijer, Geesink Anton, Herrebout, Schipper, Van Steen en Van Loozenoord.


Screenshot van website

Stamboom Van Bokkem - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bokkem

Een publicatie door Dirk Baas met gegevens over oa. de families Van Bokkem, Gielen, Zondervan, Van der Waal, 't Hart, Visser, Van der Ent, Groenendijk, Van Vliet en Dorr.


Screenshot van website

Stamboom van Bokkem - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-bokkem

Een genealogische publicatie door Foort de Rijder met gegevens over onder andere de families Van Bokkem, Van Bokkum, Pors, Schippers, Van Oosterwijk, Schaarman, Paardekoper, Van der Ent en Zonneveld.


Screenshot van website

Stamboom Van Bommel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bommel

Een publicatie door Mark van Bommel met gegevens over oa. de families Ten Klooster, Kloosterziel, Van Vuure, De Jong, Verbrugge, Meereboer, Brandwijk, Blijleven, Matla en Van Bommel.


Screenshot van website

Stamboom Van Bosheide - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bosheide

Een publicatie door Roeli de Vos met gegevens over oa. de families Van Bosheide, Van Bosheiden, Van Apeldoorn, Collet, Kooistra, Verhoef, Gijsbertse, Van Bosheijden, Vis en De Meijer.


Screenshot van website

Stamboom van Bosscha, Broersma, van Dijk, van der Meulen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bosscha-broersma-van-dijk-van-der ...

Een genealogische publicatie door Freerk Bosscha met gegevens over onder andere de families Bosscha, Van der Meulen, Broersma, Van Dijk, Braak, Dijkstra, Penninga, Van der Velde en Speulstra.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws