stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 31 - 40 van 1877:

www.bakkenes.eu

Bakkenes

Genealogie Bakkenes


Screenshot van website

www.bakkenes.eu

Bakkenes genealogie

Officiële genealogie pagina van de familie Bakkenes. Plus andere verschrijvingen. Oa, Backenes, Van Bakkenes, Bakkernes, van Bakenesse, Bakenes, Baeckenes(se), en Persijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/bakkenes-genealogie

Bakkenes Genealogie

Een publicatie door Ton Janknegt met gegevens over oa. de families Bakkenes, Van Bakkenes, Campert, Van Beek, Bakkernes, Bakenes, Van den Brink, Janknegt, Hendriks en Jans.


Screenshot van website

members.chello.nl/m.bakker83

Bakker


Screenshot van website

www.janbakker.org

Bakker/Kromme/Kok

Ruim 5 jaar geleden ben ik voorzichtig begonnen met een stamboom voor mijn kinderen Jan-Willem en Ghislaine Bakker. Zij zijn ook het beginpunt van mijn zoektocht. In die vijf jaar een hoop geleerd en een hoop niet genoteerd. In 2015 ben ik eigenlijk gewoon opnieuw begonnen. U vindt in deze genealogie alleen de rechtstreekse lijnen van mij en mijn ex-echtgenote. Broers en zussen vermeld ik niet. U kunt deze wel vinden bij de vele bronvermeldingen. Bij mijn zoektochten heb ik veel geluk gehad. Veel voorouders waren kerks en als je dan ook nog adel vindt in je familie dan gaat het zoeken snel. Omdat ik altijd veel interesse heb gehad in geschiedenis ging een wereld open. Het Verdrag van Verdun, de inval van de Vikingen, de Merovingers enz. Ik heb daarom ook zoveel mogelijk geschiedkundige feiten vermeld over de personen. Veelal gevonden in Wikipedia. Het is mijn bedoeling om rond de genealogie een soort tijdsbeeld te maken. De geschiedenis van mijn voorvaderen beginnen bij de Vikingen, ze vestigen zich in


Screenshot van website

members.home.nl/w.balijon

Baljon


Screenshot van website

www.ballegooijen.info

Ballegooijen

Genealogische gegevens


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/balogh-family-tree

Balogh Family tree

A genealogical publication by Gabor Balogh with information about, among others, the families Deutsch, Fischer, Ecsedy, Telegdi, Schuller, Grünwald, Tauber, Weiss and Waldmann.


Screenshot van website

home.planet.nl/~bange002

Bangert


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/barber-family-tree

Barber Family Tree

A genealogical publication by Jerry Barber with information about, among others, the families Barber, Dunaway, Broadfoot, Lannom, Perry, Reynolds, Stewart, Smith and Williams.


Screenshot van website