stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 741 - 750 van 769:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-luca-van-delden

Stamboom van Luca van Delden

Een genealogische publicatie door Luca van Delden met gegevens over onder andere de families Van Delden, Van Heijst, Verbeek, Jansen, Zanders, Schellingerhout, De Brouwer, Van Leeuwen en Burgman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roelof-dekker-en-aaltje-sok

Stamboom van Roelof Dekker en Aaltje Sok

Een genealogische publicatie door Aly Kuik met gegevens over onder andere de families Sok, Dekker, Kuik, Ham, en Knegt. Deze stamboom gaat over mijn voorvaderen van Marinus Kuik (18-10-1918) en Geertje Dekker (19-02-1920). De familie komt voornamelijk uit de provincie Drenthe. Heeft iemand aanvullingen en/of foto's voor mij, stuur dan een berichtje aub.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-w-a-dekker

Stamboom W.A. Dekker

Een publicatie door Jan van der Hoff met gegevens over oa. de families Dekker, Decker, Hogedoorn, Kroon, Koelega, Van Oosten, Verboon, Van Westen, Noordthoek en Groeneweg.


Screenshot van website

www.genealogievandam.nl

Stamboom Willem van Dam

Op deze site vindt u onder meer de afstammelingen van Martinus Franke van Dam en kwartierstaten van onder meer de familie Wielhouwer. De voorouders van Willem van Dam zijn afkomstig uit Ouddorp, Ooltgensplaat, Sommelsdijk en Middelharnis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-zacharias-van-duijvenbode

Stamboom Zacharias van Duijvenbode

Een publicatie door George Frederik Walther met gegevens over oa. de families De Jong, Van Duijvenbode, Speerstra, Van Duijvenboden, Syperda, Schaap, Guijt, Van den Oever, Bergsma en Zandstra.


Screenshot van website

www.hansdimmers.nl

Stamboom, familie Dimmers, stamboom zoeken, hans dimmers, genealogie familienamen, familiegeschiedenis uitzoeken, stamboom on

Deze stamboom is mede mogelijk gemaakt door de medewerking van Jan en Henk Dimmers, Berry van Osch en Hans Geskens. De stamboom gaat terug naar Bartholomeus (Albertus) Dimmers. Bartholomeus is geboren in 1734 in Kleve (Duitsland). Hij wordt gezien als onze stamboomhouder. In de 18e eeuw schreef men de achternaam o.a. als Dimers, Diemers, en Demers. Eind 18e, begin 19e eeuw is dit Dimmers geworden. Afstammelingen van Bartholomeus vinden wij o.a. terug in: Canada, Amerika, Zuid Afrika en Australie


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboomgegevens-dehne

Stamboomgegevens Dehne

Een publicatie door Han Dehne met gegevens over oa. de families De Vos, Burgemeestre, Coenraad, Fransz, Stolze, Lans, Christiaans, Maurenbrecher, Van Rantzow en Hoeke.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamreeks-tom-duijkers

Stamreeks Tom Duijkers

Een genealogische publicatie door Cobi Klein met gegevens over onder andere de families DUIJKERS, Van den BERG, Riede, Doeve, Haak, KOUWENBERG, Zwaneveld, PIMMELAAR en GEBELHOFF.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamreeks-van-der-donk

Stamreeks van de familie 'van der Donk' van Geffen tot Sittard-Geleen  Nieuw

Een genealogische publicatie door Johan van der Donk met gegevens over onder andere de families Van der Donk, Rutten, Timmermans, Ehlen, Van Schijndel, Peters, Steenbergen, Van Heumen & Van Uden.


Screenshot van website

drost.ws

Studiegroep Geslachten Drost

Het trefpunt van alle naamdragers Drost. 37 verschillende families en ruim 25000 namen Drost


Screenshot van website