stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 761 - 768 van 768:

www.dijstrtm.nl/vermoolen

Vermoolen / Vermolen

Stamboom van het geslacht vermoolen / Vermolen. De stamboom vindt zijn oorsprong in Wamel, nabij Tiel met de naam Vermeulen. Stamboomleden uit Wamel zwierven uit naar Amsterdam, Abcoude en omgeving. Daar werd de naam (waardoor?) gewijzigd in Vermoolen en later weer in Vermolen.Een tak hield vast aan de oude schrijfwijze "Vermoolen". Bij de andere takken is de naam (door de ambtenaar?) gewijzigd in Vermolen. Een bekende kermisfamilie Vermolen maakt deelt van de stamboom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/voorouders-h-deen

Voorouders H. Deen

Een genealogische publicatie door Hein Deen met gegevens over onder andere de families Deen, Hummel, Van Woerkom, Wentholt, Van den Berg, Geurts, Fintelman, Bor & Dekker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/voorouders-van-cor-en-annie-danenberg

Voorouders van Cor en Annie Danenberg

Een genealogische publicatie door Cor Danenberg met gegevens over onder andere de families Van Diepen, Danenberg, Wijnker, Delemarre, Dekker, Rood, Van Langen, Ruiter en Bommer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/voorvaders-jos-van-dijk

Voorvaders Jos van Dijk uit Tilburg

Een publicatie door Goijaart van Dijk met gegevens over oa. de families Van Dijk, Hensen, Van Dijck, Gorem, Beer, Colen, Symons, Van Roessel, Wouters en Eras.


Screenshot van website

members.casema.nl/h.vandeukeren/stamboom.htm

Vroege Van Deukerens

Geschiedenis en stamboom van de familie Van Deukeren. Verder over de families Groenewegen van Wijk/Van Wijk, Kooreman (Amersfoort, Zutphen), De Groot (Ameland), De Wit (Zutphen).


Screenshot van website

www.myheritage.nl/site-379003091/van-dooren

Website Fam van Dooren

Website van Mieke van Dooren


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/family-tree-wilferd-duckitt

Wilferd Duckitt's Family Tree

Een publicatie door Wilferd Duckitt met gegevens over oa. de families Louw, Smit, Kotze, Van Zyl, Basson, Loubser, Bester, Duckitt en Duckitt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/willem-dirksen

Willem Dirksen

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van den Brink, Aalten, Blom, Van Kommer, Van Beek, Mosterd, Van de Pol, Doppenberg en Van de Kamp.


Screenshot van website