stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » E

Websites 111 - 120 van 368:

vermij.org/genealogie-eleveld.html

Genealogie Eleveld

Genealogie Lucas Eleveld uit Steenwijk met informatie over de families Eleveld, Sangers, Vermij, Kamerling, Wagter en Rodermond


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-elfers

Genealogie Elfers

Een publicatie door Yvon Nijland met gegevens over oa. de families Elfers, Boswinkel, Hammers, Japink, Groothuis, Elfers (Elvers), Te Vaanholt, Hagen, Peters en Hofmeijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-elias

Genealogie Elias

Een genealogische publicatie door Pierre met gegevens over onder andere de families Van Arkel, Van Oostrum, Van Zijl, Van Dorssen, De Bruijn, Elias, Jans, Van Heusden en Van der Vliet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ellens-jonkman-hansma-jager

Genealogie Ellens Jonkman Hansma Jager

Een genealogische publicatie door Fré Ellens met gegevens over onder andere de families Ellens, Ploeg, Huizinga, Penninga, Jans, Jonkman, Vries, Hansma en Dijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-emons

Genealogie Emons

Een publicatie door J.J. Emons met gegevens over oa. de families Emons, Groffen, Meer, van der, Noordover, Emundts, Bechtholt, Emunds, Koekenberg en Koekenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-endres

Genealogie Endres Amsterdam Keulen Riedetsweiler

Een publicatie door Ton Janknegt met gegevens over oa. de families Dol, Endres, Regeer, Vilders, Groen, Swagerman, Van Leeuwen, Van Evert, Blokker en Van Haarlem.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-engel

Genealogie Engel

Een publicatie door Paul Engel met gegevens over oa. de families Engel, Harris, Jutz, Smith, Maaswinkel, Moore, Johnson, Lapham, Stahl en Wilson.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-engels

Genealogie Engels

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Engels, Versendaal, Van Bruggen, De Man, Sinterniklaas, Tuk, De Jong, De Lange, Fortuin en Van Vugt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-erdkamp

Genealogie Erdkamp

Een genealogische publicatie door Rob Hermsen met gegevens over onder andere de families Erdkamp, Erritkamp, Stammen, Ertkamp, Valk, Disch, Dopheide, Peters en Ertcamps.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-erdkamp-koenen

Genealogie Erdkamp Koenen

Een genealogische publicatie door Rob Hermsen met gegevens over onder andere de families Erkamps, Erdkamp, Van Riswick, Franken, Erritcamps, Evers, Erritcamp, Boetzelaers en Eerkamps.


Screenshot van website