stamboomgids

Familienamen » E

Websites 251 - 260 van 337:

Stamboom Evers - www.genealogieonline.nl/evers-stamboom

Een publicatie door A.J. van Hummel met gegevens over oa. de families Evers, Dolleman, Te Dorsthorst, Van der Borg, Van Hummel, Willemsen, Hagen, Van Essen, Willems en Brendel.


Screenshot van website

Stamboom Evers Vermeulen - www.genealogieonline.nl/stamboom-evers-vermeulen

Een publicatie door Janneke Bruggeman-Evers met gegevens over oa. de families Visser ( Visscher ), Evers, Ruks, Weijenborg, Weeting, Visser, Zwartkruis, Egging, Te Weijenborgh en Jans(s)en.


Screenshot van website

Stamboom Evers, Kiezebrink, Smit en Boddeman - www.genealogieonline.nl/stamboom-evers-kiezebrink

Een publicatie door Sonja Evers met gegevens over oa. de families Evers, Kiezebrink, Boddeman, Smit, Van Lohuizen, Horsman, Everts, Boddeman (Ook Baddeman), Tenthof en Van der Vegt.


Screenshot van website

Stamboom Evers-van Rijsbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-evers-van-rijsbergen

Een genealogische publicatie door Caspar Evers met gegevens over onder andere de families Bogaert, Evers, De Waele, Koreman, Van de Walle, Severins, Van Osselaer, Broeckaert en Coremans.


Screenshot van website

Stamboom Eversdijk-Verberk-Melis-Kralt - www.genealogieonline.nl/stamboom-eversdijk-verberk-melis-kralt

Een genealogische publicatie door Paula Eversdijk met gegevens over onder andere de families Van der Laan, Kralt, Aarsen, Van Duijn, Boekestijn, Kral, Copius, Van der Vijver en Alphenaar.


Screenshot van website

Stamboom eversvos/deklerk - www.genealogieonline.nl/stamboom-eversvos-deklerk

Een genealogische publicatie door J Mulder-Evers met gegevens over onder andere de families Evers, Van Moorsel, Hölzken, Van Driel, De Klerk, Van der Burg, Van Dongen, De Jong en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Eygendaal - www.eygendaal.myheritage.com

Deze website gaat over mensen met de achternaam Eijgendaal. Deze achternaam kan met een ij met of zonder puntjes of met een y worden geschreven. De stamboom van de familie Eygendaal en/of Eijgendaal is ondergebracht op een besloten website bij myheritage.


Screenshot van website

Stamboom Eykens - www.genealogieonline.nl/stamboom-eykens

Een publicatie door Eykens Marc met gegevens over oa. de families Dierckx, Van Reeth, Lauwers, Matthei, Bastiaensen, Proost, Jacobs, Van Ael, Fleerackers en Van den Kieboom.


Screenshot van website

Stamboom familie Eilders - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-eilders-is-samengesteld-door- ...

Een publicatie door B. Eilders met gegevens over oa. de families Prins, Stubbe, Frey, Abbas, Wubs, Nobbe, Hidding, Janssen, Krull en De Vries.


Screenshot van website

Stamboom Familie Ernst en Voigtmann - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-ernst-en-voigtmann

Een genealogische publicatie door Raymond Ernst met gegevens over onder andere de families Minartz, Ernst, Van Ernst, Voigtmann, Bulle, Kapel, Wiechert, Renes en Ortmans.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws