stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 311 - 320 van 661:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-geus

Stamboom De Geus

Een publicatie door A.P. de Ruyter met gegevens over oa. de families De Geus, Geus, Gunter, Van Tuijl, Nederveen, Van Dongen, De Nobel, Boorsma, Verheij en Heynens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-gier-van-den-boogaard-koetsier

Stamboom De Gier-van den Boogaard-Koetsier

Een publicatie door Marian Verdonk met gegevens over oa. de families Van den Boogaard, Koetsier, De Gier, Hofland, Van Wieringen, Burggraaff, Van (Den?) Dool, Kapteijn, Griffioen en Kamper.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goede

Stamboom De Goede

Een genealogische publicatie door H. de Goede met gegevens over onder andere de families De Goede, Noordzij, De Gans, Stam, Hendriks, Koekoek, De Jong, Klaver en Van der Steen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goeij-hendriks

Stamboom De Goeij / Hendriks

Een genealogische publicatie door Theo de Goeij met gegevens over onder andere de families Appelman, Groot, Bakker, Boots, Smit, Commandeur, Verschuur, Knijn en Van Westen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goffau

Stamboom De Goffau

Een genealogische publicatie door Marien de Goffau met gegevens over onder andere de families De Goffau, Weststrate, Meeuwsen, Blok, Zandee, Wisse, Westerduin, Meeuwse en Traas.


Screenshot van website

stamboom-de-gooijer.blogspot.com

Stamboom De Gooijer

Erfgooiersgeslacht sinds eeuwen wonende in Gooiland. Stamboom en levensbeschrijvingen van 1650-2009. De gegevens zijn het resultaat van archiefonderzoek vanaf 1974 tot heden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-gooijer

Stamboom De Gooijer

Een genealogische publicatie door Hans de Gooijer met gegevens over onder andere de families De Vries, De Gooijer, Schoen, Peek, Beetz, Riet, Brand, Assems en Heinis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_de-gooijer

Stamboom De Gooijer

Een genealogische publicatie door Marjon de Gooijer met gegevens over onder andere de families Brand, De Gooijer, Van de Grift, Post, Van der Lee, Leeflang, Westhof, Scheepmaker en Gouda.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familie-de-graaf-stamboom

Stamboom De Graaf

Een publicatie door M.A.C. de Graaf met gegevens over oa. de families De Graaf, Grab, Graab, Bakker, Smit, Graef, Van Heerwaarden, Graaf, Leenen en Witte.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-graaf

Stamboom De Graaf

Een genealogische publicatie door D. de Graaf met gegevens over onder andere de families De Graaf, Van Laarhoven, Van Achterberg, De graaf, Waijenberg, Slofstra, Klunder, Overmars en Korting.


Screenshot van website