stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 311 - 320 van 667:

www.genealogieonline.nl/stamboom-corrie-grund

Stamboom Corrie Grund

Een publicatie door Willem C. Radder met gegevens over oa. de families Grund, Wijntjes, Romeijn, Labree, Lagewaard, Hoos, Klaassen, Van der Beijl, Snoek en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-david-goos

Stamboom David Goos

Een genealogische publicatie door David met gegevens over onder andere de families Goos, Vonk, Staal, Alberts, Blaauw, Kwast, De Jong, Van Dam en Schneider.


Screenshot van website

degeeter.eu

Stamboom De Geeter

stamboomonderzoek naar de Geeter, Masson, Bakker, Horst.De website is vernieuwd en uitgebreid met veel nieuwe namen: Ykema, van der Lei, De Jong (meerdere families), de Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-geus

Stamboom De Geus

Een publicatie door A.P. de Ruyter met gegevens over oa. de families De Geus, Geus, Gunter, Van Tuijl, Nederveen, Van Dongen, De Nobel, Boorsma, Verheij en Heynens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-gier-van-den-boogaard-koetsier

Stamboom De Gier-van den Boogaard-Koetsier

Een publicatie door Marian Verdonk met gegevens over oa. de families Van den Boogaard, Koetsier, De Gier, Hofland, Van Wieringen, Burggraaff, Van (Den?) Dool, Kapteijn, Griffioen en Kamper.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goede

Stamboom De Goede

Een genealogische publicatie door H. de Goede met gegevens over onder andere de families De Goede, Noordzij, De Gans, Stam, Hendriks, Koekoek, De Jong, Klaver en Van der Steen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goeij-hendriks

Stamboom De Goeij / Hendriks

Een genealogische publicatie door Theo de Goeij met gegevens over onder andere de families Appelman, Groot, Bakker, Boots, Smit, Commandeur, Verschuur, Knijn en Van Westen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goffau

Stamboom De Goffau

Een genealogische publicatie door Marien de Goffau met gegevens over onder andere de families De Goffau, Weststrate, Meeuwsen, Blok, Zandee, Wisse, Westerduin, Meeuwse en Traas.


Screenshot van website

stamboom-de-gooijer.blogspot.com

Stamboom De Gooijer

Erfgooiersgeslacht sinds eeuwen wonende in Gooiland. Stamboom en levensbeschrijvingen van 1650-2009. De gegevens zijn het resultaat van archiefonderzoek vanaf 1974 tot heden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-gooijer

Stamboom De Gooijer

Een genealogische publicatie door Hans de Gooijer met gegevens over onder andere de families De Vries, De Gooijer, Schoen, Peek, Beetz, Riet, Brand, Assems en Heinis.


Screenshot van website