stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 331 - 340 van 700:

www.genealogieonline.nl/stamboom-annechien-de-geest

Stamboom Annechien de Geest

Een genealogische publicatie door Claudia van Ommeren-Janssen met gegevens over onder andere de families De Geest, Knol, Hulstein, Van de Sandt, Geerts, Jager, Kartman, Van der Kolk en Graver.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-arienne-gijsen

Stamboom Arienne Gijsen

Een genealogische publicatie door Arienne Gijsen met gegevens over onder andere de families Verbruggen, Gijsen, Van der Velde, Tobben, Van den Berg, Van den Oever, Van Melick, Schreurs & Emmels.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-corrie-grund

Stamboom Corrie Grund

Een publicatie door Willem C. Radder met gegevens over oa. de families Grund, Wijntjes, Romeijn, Labree, Lagewaard, Hoos, Klaassen, Van der Beijl, Snoek en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-david-goos

Stamboom David Goos

Een genealogische publicatie door David met gegevens over onder andere de families Goos, Vonk, Staal, Alberts, Blaauw, Kwast, De Jong, Van Dam en Schneider.


Screenshot van website

degeeter.eu

Stamboom De Geeter

stamboomonderzoek naar de Geeter, Masson, Bakker, Horst.De website is vernieuwd en uitgebreid met veel nieuwe namen: Ykema, van der Lei, De Jong (meerdere families), de Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-geus

Stamboom De Geus

Een publicatie door A.P. de Ruyter met gegevens over oa. de families De Geus, Geus, Gunter, Van Tuijl, Nederveen, Van Dongen, De Nobel, Boorsma, Verheij en Heynens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-gier-van-den-boogaard-koetsier

Stamboom De Gier-van den Boogaard-Koetsier

Een publicatie door Marian Verdonk met gegevens over oa. de families Van den Boogaard, Koetsier, De Gier, Hofland, Van Wieringen, Burggraaff, Van (Den?) Dool, Kapteijn, Griffioen en Kamper.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goede

Stamboom De Goede

Een genealogische publicatie door H. de Goede met gegevens over onder andere de families De Goede, Noordzij, De Gans, Stam, Hendriks, Koekoek, De Jong, Klaver en Van der Steen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goeij-hendriks

Stamboom De Goeij / Hendriks

Een genealogische publicatie door Theo de Goeij met gegevens over onder andere de families Appelman, Groot, Bakker, Boots, Smit, Commandeur, Verschuur, Knijn en Van Westen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-goffau

Stamboom De Goffau

Een genealogische publicatie door Marien de Goffau met gegevens over onder andere de families De Goffau, Weststrate, Meeuwsen, Blok, Zandee, Wisse, Westerduin, Meeuwse en Traas.


Screenshot van website