stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 351 - 360 van 673:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-groote

Stamboom De Groote

Een genealogische publicatie door Norah De Groote met gegevens over onder andere de families De Groote, De Schepper, Pottie, Van Weehaeghe, Terry, Stragier, Weedaeghe (Van Weehaeghe), Van Weehaege en Mortier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-groote-stamboom

Stamboom De Groote

Een genealogische publicatie door Jakob de Groote met gegevens over onder andere de families De GROOTE, KUIPERS, AALDERINK, PRINS, KOELMAN, Aalderink, HELING, Koelman en FIDOM.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-gruiter

Stamboom De Gruiter

Een genealogische publicatie door Ursula de Gruiter met gegevens over onder andere de families De gruiter, Baaij, Wetzel, Snijders, Weber en Bausch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dirk-bernard-groothuis

Stamboom Dirk Bernard Groothuis

Een genealogische publicatie door Bart Groothuis met gegevens over onder andere de families Bierenbroodspot, De Goede, Van der Weide, Groothuis, Hop, Groot, De Werk, Van der Hoek en Bruijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-evert-gieltjes

Stamboom Evert Gieltjes

Een publicatie door Evert Gieltjes met gegevens over oa. de families Gieltjes, Van Vuurden, Verwoerd, Van Orden, Hutjes, Hullekes, Van Beek, Van de Kamp, Peters en De Groot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-gerven-stamboom

Stamboom fam. van Gerven

Een publicatie door Mudita L Thung - van Gerven met gegevens over oa. de families Van Gerven, Van den Heuvel, Van Horen, Mansvelders, Van Pinxten, Van Berkel, Manders, Van Hout, Van Dooren en Gerven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-goede

Stamboom familie De Goede

Een publicatie door René de Goede met gegevens over oa. de families De Goede, Haring, Broeren, Van der Lugt, Schouten, Bettenhaussen, Van Loon, Schilder en Schilder.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-gooijer

Stamboom familie de Gooijer

Een genealogische publicatie door Lucas de Gooijer met gegevens over onder andere de families De Gooijer, N.n, Gooijer, Harder, Westland, Rebel, Bos, Schaap en Schouten.


Screenshot van website

stratum-heden-en-verleden.nl/voorvaders.htm

Stamboom familie de Groot

Deze website gaat over familie de Groot uit Eindhoven en Utrecht. Deze website gaat terug tot de tijd dat Peter de Groot in het huwelijk trad met Willemijntje van Amerongen dit was op 15 november 1733 te Vianen


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-groot

Stamboom familie De Groot

Een publicatie door Henk de Groot met gegevens over oa. de families Groot, Haas, Kuijs, Lint, Verhoeven, Pijnappels, Gerwen, Remmers en Remmers.


Screenshot van website