stamboomgids

Familienamen » G

Websites 361 - 370 van 597:

Stamboom Gerritse of Gerritsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritse-of-gerritsen

Een publicatie door E. Gerritse met gegevens over oa. de families Van Ee, Gerritse, Van Dijk, Fama, De Jong, Van Egdom, De Kruijf, Van Wijck, Van Ettikoven en Kuijt.


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen - www.genealogieonline.nl/gerritsen-stamboom

Een publicatie door H.M. Gerritsen met gegevens over oa. de families Groeneveld, Schut, Niessink, Boks, Florijn, Put, Jansen, Beekman, Broekhuizen en Hartgers.


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen - www.genealogieonline.nl/familie-gerritsen-stamboom

Een publicatie door Marc Gerritsen met gegevens over oa. de families Gerritsen, Van der Laan, Busker, Korte, Gerrits, Jacobs, Janssen, Verhaaff, Kloppenburg en De Ruijter.


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-gerritsen

Een genealogische publicatie door P. Betaubun met gegevens over onder andere de families Gerritsen, Wessels, Gerrits, Richter, Spieker, Van der Gouw, Holleman, Spitholt en Boudewijn.


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen (Gardtsen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen

Een publicatie door Theo Gerritsen met gegevens over oa. de families Gerritsen, Gardtsen (Gerritsen), Gerritsen (Gardtsen), Langenhof, Pelgrim, Van Raaij, Konings, Jansen, Meijer en Derksen (Dirksen).


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen van der Hoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen-van-der-hoop

Een publicatie door J. Pekdemir-de Vreugd met gegevens over oa. de families Gerritsen Van Der Hoop, De Vries, Van Rooijen, Coumou, Block, Schouten, Meeling, Martens, Timmers en Gerritsen Van Der Hoop (Van Der Hoop).


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen-Wijnands - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen-wijnands

Een publicatie door Antoinette Gerritsen met gegevens over oa. de families Gerritsen, Van Utrecht, Garben, Wijnands, Koster, Reinders, Van Ooyen, Witjes en Witjes.


Screenshot van website

Stamboom Gerritsma Bolsward - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsma-bolsward

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Gerritsma, Janssen, De Boer, Kuppen, Faber, Van den Berg, Keppenne, Van der Werf en Van der Werf.


Screenshot van website

Stamboom Gerungan - Echobardo - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerungan-echobardo

Een publicatie door Wolter Gerungan met gegevens over oa. de families Gerungan, Waworuntu, Lumanauw, Dotulong, Supit, Weijdemuller, Lang, Kumenit, Warouw en Wenas.


Screenshot van website

Stamboom Getkate - www.genealogieonline.nl/stamboom-getkate-gateway

Een publicatie door Alie Getkate-Boxem met gegevens over oa. de families Nederlof, Getkate, Boxem, Zwiep, Pol, Busschers, Teselink, In de Bussche, Vos en Koops.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws